Szukam filmu
Film jest prawdopodobnie produkcji niemieckiej, opowiada o zyciu, a głownie o zyciu seksualnym nastolatków. Główna bohaterka jest dziewczyna, która chciała być jak jej koleżanka, która nie stroni od imprez, seksu i mocno się maluje. Imponuje ona nie tylko jej, ale tez innym dziewczynom. Glowna bohaterka...
Błagam, pomóżcie, ciągle nad tym główkuję i nie mogę sobie przypomnieć :/ może w którymś 'Krzywym zwierciadle'?
Obejrzałam kiedyś świetny film, dramat, o dziewczynie z patologicznej rodziny. Dziewczyna jest utalentowana artystycznie ale stacza się ze starszymi od siebie znajomymi. Jej matka jest rozwódką, prawie wcale nie widzi się z ojcem dzieci, pije. Ma chłopaka, któremu dziewczyna wpadła w oko. Miała z nim romans. Nie...
Tyle pamiętam. Chłopak odwozi pijaną dziewczynę do domu, gdzie odbiera ją portier. Później zaczynają się często spotykać, później okazuje się że ona upija się po śmierci chyba narzeczonego. Coś mi sie kojarzy że chłopak był kuzynem zmarłego
Witam.Zainspirowany tematem założonym przez użytkownika None200 (tytuł "Lektury szkolne a filmy", dział Inne),gdzie mówiąc w skrócie rozmawialiśmy o możliwości wprowadzenia, np. w ramach języka polskiego,obowiązkowych pozycji filmowych (coś na kształt lektur lecz nie chodzi tu o ich adaptacje filmowe, ale o osobne...
Pamietam bardzo mało szczegółów i niezbyt pamiętam główny wątek. Ale pamiętam, że mężczyzna przetrzymywalam kobietę w jej własnym w domu w powinicy w jakies skrytce. Pamietam scenę jak ktoś przyszedł do jej domu i ona chciala uciec ale on zabil tego człowieka a ja zbil pasem po plecach. Pamiętam też ze jeździła na...
Zaznaczyłem sporą ilość gier które chce przejść i nie jestem w stanie nigdzie ich znaleźć. Miałem bardzo długą liste, ponieważ wszystko co mnie interesowało zaznaczałem. Tak robiłem z filmami, serialami, anime ale w przypadku gier nie jestem w stanie. Proszę o naprawę albo wyjaśnienie mi gdzie to się sprawdza.
Poszukuje filmów w , których bohaterowie żyją pełnią życia , podróżują po różnych miejscach robiąc szalone rzeczy takie, które mnie zainspirują do działania i życia według swoich zasad. Jakieś filmy do polecenia ?
Witam! Specjalnie po to założyłam konto, bo nie daje mi to spokoju. Pamiętam tylko pierwszą scenę tego filmu. Dwoch policjantów szukajac jakis osób trafia do domu, gdzie dostają zaatakowani przez jakis przestępców. Pamiętam, iż jednego z nich przywiązali do krzesła i na oczach drugiego detektywa najpierw wydłubali mu...
więcej