Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Hej, szukam filmu ktory dawno temu ogladalem w nocy na TVP2, ale do rzeczy:
-Film dzial sie jakos w latach 70 lub 80, pamietam scene jak zolnierz podpuszcza grupe pijanych punkow zeby podpisali zgode na sluzbe wojskowa i wyjazd do vietnamu,
-glowny bohater tez byl czlonkiem jakiegos gangu, i mial dziewczyne w...

Hej! Szukam tytułu filmu o syrenie. Film zaczynał się występem śpiewających kobiet w małym klubie. Jedna z nich była żoną właściciela klubu i była syreną. Mieli kilka córek. Najmłodszej z córek jakaś wiedźma pokazywała ilustrowaną książkę o syrenie właśnie. Później jakoś tak matka podcina sobie żyły w wannie i córki...

więcej

pamiętam tylko jedną scenę,jak bylo dwoch kolegów(chyba policjanci) i jeden na górze poszedł do łazienki,drugi na dole myślał,że coś sie dzieje i biegnie szybko na góre,otwiera drzwi od kibla i się pyta''co?",a ten drugi siedzi czytając gazete i mówi''nic-sram''

Na początku jest pokazana dziewczynka która jest czarownica i jej ojciec sprawdza to mówiąc jej żeby podała mu coś z szafki mimo że ona nie powinna tego wiedzieć. Wtedy ona ucieka do swojego pokoju widząc wściekłego ojca ale ten dogania ją i zaczyna bić nie jestem pewna ale chyba później udaje jej sie uciec do lasu/...

więcej

Obejrzałem kiedyś bardzo kretyńską komedie która bardzi przypadła mi do gustu. Problem, że nie mogę go znależć, bo nie kojarzę aktorów ani tytułu.
Pamiętam, że był tam jakiś dyktator i szpiedzy, którzy wysłali mu zdjęcie strasznego przygłupa, ale ten kto robił zdjęcie zrobił je tak, że ten przygłup wyglądał jakby...

Kojarzycie grę ewolucyjną na nk? Zdobywało się różne stworzenia. Każde z nich miało 6 wersji kolorystycznych plus tęczową. Pierwsza była kulka później osa, a dalej nie pamiętam

Już za tobą tęsknię,
Ostatnia piosenka,
Ósmoklasiści nie płaczą,
Bella i Sebastian 2 wzruszający

Hejka. Szukam filmu w którym chłopak zakochuje się w dziewczynie. Na początku specjalnie psuje jej samochód żeby ją podwieźć do domu. Film miał nazwę angielską i zaczynał się na literkę H

Witam. Poszukuje tytułu filmu w którym głównym bohaterem jest młody chłopak wraz z kolega gra w gre na komputerze w której ma za zadanie zabić jak najwiecej ludzi bronia stworzona przez siebie. Gra ma na celu znajdowanie przyszłych zamachowców czy jakos tak. Nastepnego dnia jedzie on na wycieczke i chyba zaczyna...

Znacie jakieś filmy gdzie występuje motyw przeprowadzi np. do jakiejś małej miejscowości/wsi. Macie jakieś ciekawe propozycje?