Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

to widziałem w kinie pewnie 10 lat temu. była rodzina i oni dostali kasetę z nagraniem swojego domu. pan szukał kto to nagrał. kogoś pytał chyba algierczyka bo go podejrzewał a ten pytany się zabił. zagadka na koniec filmu nie była rozwiązana. nie wiadomo kto ten film nakręcił

Cześć, szukam filmu, a pamiętam tylko niektóre kadry:
- dziewczyna blondynka uczy się w szkole dla dziewcząt (chyba noszą mundurki - spódniczki plisowane),
- chłopak podgląda tę dziewczynę, jak ona robi sobie zdjęcie w wodzie na wzór obrazu, który wisi w szkole - on jeszcze nie wie o obrazie, kiedy ją obserwuje,
-...

więcej

Czy mógłby ktoś podać kilka filmow (najlepiej znanych),które zawierają wiele wątków i do których będę mógł sie odnieść na maturze ustnej ?

Hej, kiedyś oglądałem film jak byłem mały i nie pamiętam za bardzo o co w nim chodziło i o czym był, ale wydaję mi się, że był to film o marynarce wojennej (?) nie pamiętam dokładnie, ale pamiętam jedną scenę, która utkwiła mi w pamięci a właściwie 2. Pierwsza z nich to jak wracali z jakiejś misji co byli i coś się...

Witam, szukam ciekawego i klimatycznego filmu produkcji europejskiej, tak jak podałam w temacie najlepiej byłoby gdyby był to dramat albo thriller.

Witam.
Szukam filmu w którym po obejrzeniu kasety lub płyty zostawało parę dni życia.

Witam! Specjalnie po to założyłam konto, bo nie daje mi to spokoju. Pamiętam tylko pierwszą scenę tego filmu. Dwoch policjantów szukajac jakis osób trafia do domu, gdzie dostają zaatakowani przez jakis przestępców. Pamiętam, iż jednego z nich przywiązali do krzesła i na oczach drugiego detektywa najpierw wydłubali mu...

więcej

,zna ktoś tytuł filmu o wyścigach, w którym koleś co się ściga jest z policji i zawsze jego partnerka daje mu kawe i on nie mógł jej rozlać, a ta dziewczyna ma swój warsztat samochodowy, w którym pracuje chłopak, któremu odcięli rękę

szukam jakiś filmów w którym chłopak pokochuje się w dziewczynie ale ona spotyka się z kimś , znacie jakieś ? bardziej z nowoczesnych ale w ostatności mogą być z starych

Projekt x
We areyour friendst
Itp ogólnie sex narkotyki imprezy młodzi ludzie kluby