Wyszedł około 2005 roku
był poważny dział sie na amerykańskich przedmiesciach. Wprowadził sie na nie wampir który zabił przyjaciela protagonisty.
W srodku filmu spotkali sie w willi łowcy wampirów.
tyle pamietam oglądałem go dawnoo temu ;-; pomóżcie
witam
szukam filmu, nie wiem dokładnie jaki jest stary ale podejrzewam że nie ma więcej jak 10 czy 12 lat
film opowiada o tym jak ojciec chce zabrać swoją chorą nastoletnią córkę która traci wzrok by ta ujrzała zorze polarną. ojciec ciągle opowiada że to najpiękniejszy widok w świecie. dziewczyna chyba...
Witam, szukam filmu z gatunku akcji w którym ojciec porwanego syna musi zabić znana kobietę, zeby go odzyskać. Pozdrawiam
ale tu jest coraz gorzej a te ostatnie kur ... nie pozwalają mi nic napisać. Może się nie znam chociaż przypuszczam że ale coś zmieniacie gnoje to róbcie tak żeby nawet gość z dwucyfrowym IQ zrozumiał a wy kur ... robicie tak że sami nie tego nie rozumiecie.
Oglądałam kiedyś bajkę lub serial o lwie który podróżował po świecie wydaje mi się że to była bajka bardziej dla starszych dzieci. Nie pamiętam więcej o tej bajce i przydatna będzie każda sugestia na temat tej bajki. jeżeli zna ktoś bajkę o lwim podróżniku chciałabym poznać nazwę tej bajki. Dziękuję bardzo
Blink i Blind 2011, które obejrzałam zachwyciły mnie i zrobiły wrażenie.
Jeśli przychodzi komuś na myśl podobny film obojętnie z jakiego kraju proszę pisać :)
Witajcie szukam filmu którego oglądałem jakiś czas temu i zapomniałem tytułu , teraz liczę na waszą pomoc.Film zaczynał się się od tego że żona z mężem (antyterrorysta) ubierają choinkę,facet dostaje telefon w którym jest poinformowany że namierzyli faceta który podkładał bomby,po tym jak facet dojechał do domu...
Witam! Specjalnie po to założyłam konto, bo nie daje mi to spokoju. Pamiętam tylko pierwszą scenę tego filmu. Dwoch policjantów szukajac jakis osób trafia do domu, gdzie dostają zaatakowani przez jakis przestępców. Pamiętam, iż jednego z nich przywiązali do krzesła i na oczach drugiego detektywa najpierw wydłubali mu...
więcejWitam! Specjalnie po to założyłam konto, bo nie daje mi to spokoju. Szukam filmu, który oglądałam kiedyś (2006/2007, gdzieś w tym okresie). Nie pamiętam z niego dużo, prawie nic, nawet wyglądu aktorów. Pamiętam, że był bardzo wzruszający. Było w nim rodzeństwo, chłopczyk i starsza siostra i zaczęła się jakaś epidemia,...
więcej