Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Na gwałt szukam filmów, które obrazują uwczesne realia w Ameryce -od samochodów,domów,ulic i miast, na ubiorze skończywszy. Coś na wzór Służących, Pamiętnika czy Brooklynu.

W ktorym filmie o Pipii Langstrumpf byl taki motyw, ze podniosla konia golymi rekami do gory? Chyba w tym samym filmie przyjechal tez jej wujek, ktory byl marynarzem i silowal sie z Pipii na reke.

PS: Sorry, ze pisze bez polskich znakow, ale chwilowo mam wylaczona polska klawiature.

https://www.youtube.com/watch?v=Az_vPTv1sQ8 Szukam tych 10 filmów na forum filmweb wiem ze wystarczy napisać nazwe na google, tylko ze wtedy wyskakuje mi kilka filmów z rożnego rocznika z tą samą nazwą

Nie jestem do konca pewna, widzialam go baardzo dawno temu, w filmie byla taka scena, w wiezieniu, byl tam ksiadz, lub jakis meczennik, rozmawial z diablem, nie bylo wiadomo czy ma halucynacje, mial byc skazany na smierc. W jednej z ostatnich scen diabel daje rozgrzeszenie temu wiezniowi i tamten zostaje zamordowany....

więcej

Dzień dobry wszystkim !
Tak wiem ,takich tematów były tysiące ale ja po przejrzeniu filmwebu youtuba i innych for internetowych nadal nie wiem co oglądać gdy skończyłem Stranger things :( Może wy podsuniecie jakąś perełkę na którą nie wpadłem wcześniej a może i wpadłem ale tym razem zdecyduje się zacząć oglądać :D...

więcej

szukam filmu w ktorym mloda dziewczyna wynajmuje pokoj chyba w hotelu a w nocy zza scian wychodzi jakis facet robi sobie z nia zdjecia i cos jej wstrzykuje co stakiego prosze o pomoc

Potrzebuje filmów o rozdwojeniu jazni albo filmów w któym jest poruszony ten wątek (Fight Club itp) czyli ... na jedno wychodzi
Prosze podawajcie tytuły >>

Oglądałam kilka miesięcy temu dość fajny film, chciałam go obejrzeć jeszcze raz, ale tytuł zupełnie wyleciał mi z głowy. To był wątek podrywacza zakochanego w ułożonej dziewczynie, która jako jedyna nie chciała ulec jego względom. On mocno się starał, żeby zwróciła na niego uwagę, chyba nawet zgłosił się do jakiejś...

Witam poszukuje filmu o chłopcu który idzie pracować do pewnej kobiety w jej domu i ta jest chyba jej siostrzenica i ona uczy się go uwodzić czy coś takiego i oni spotykają się po latach i są razem wiem ze to nie zbyt wiele pamietam jeszcze motyw ze ta dziewczyna uczyła go pic ze strumienia wody z takiej mini fontanny...

więcej

Witajcie,

Poszukuje tytułu filmu, lata 80 lub 90 jak sądzę. Kino familijne z elementami science-fiction. Pamiętam tylko tyle że na przedmieściach ( USA ? )mieszkało sobie rodzeństwo. Dziewczyna okazała się jakąś tam księżniczką z innej planety (nie wiedziała o tym do wypadku), ukrytą na ziemi. Pewnego dnia ulega...

więcej