Hej. Jakiś rok / 2 lata temu oglądałam film z lat 90 albo końcówki 80. Niestety nie pamiętam tytułu. Pamiętam tyle : dwóch kolegów, ( braci ?) młodzi mężczyźni. Robią imprezę w czasie której dochodzi do zabójstwa dziewczyny. Jeden z tych kolegów ( chyba był bogaty) stoi za tym zabójstwem. Dziewczyny szukają rodzice,...
więcej1. Wiem, że małżeństwo przeprowadziło się gdzieś, do małego miasteczka lub wsi niedaleko lasu. Wszyscy wydają się być jacyś dziwni i okazuje się, że to miasteczko czy wieś nawiedza duch zmarłej przed laty (nie pamiętam kiedy ale raczej kilka stuleci wstecz) matki, która kiedyś nie upilnowała dzieci i jedno z nich (albo...
więcejCzy ktoś wie jak się nazywa aktorka, która grała postać teresy w chirurgach 14x22? link z jej zdjęciem:...
Witam ostatnio mi naszło na oglądanie filmowych maratonów , podajcie jakieś pomysły filmów z których można zrobić sobie maraton( może zna ktoś seriale typu Taboo czy Sons of Anarchy) w ostatnim czasie zrobiłem sobie maratony :
-007 Z Danielem Craigem
-Władca Pierścieni i Hobbit
-Matrix
-Władca Pierścieni
-...
To mój blog, zapraszam do dyskusji :)https://filmowahania.blogspot.com/
Z obejrzanych najlepsze: "Retablo", "Nasze najlepsze wesele", najnudniejsze :"Good favour", "Pomiędzy słowami"
Nie byłem na filmweb od kilku tygodni i nie mogę się tu odnaleźć!. Już kiedyś zmasakrowali stary dobry filmweb ale teraz to już jest dno! Chciałem napisać recenzje do filmu Smoleńsk a tu mi wyskakuje że swój limit na dzisiaj już wyczerpałem chociaż nic jeszcze nie napisałem! Może dlatego że to Smoleńsk a ja jestem...
Cześć wszystkim! Od dłuższego czasu szukam filmów, które kiedyś oglądałam ale totalnie nie mogę na nie "wpaść" :) Może Wy pomożecie :) I wybaczcie,za niezbyt dokładne opisy tych filmów, bo już po prostu nie pamiętam o co dokładnie tam chodziło :)
Pierwszy film był o tym jak kobieta sprawdzała swojego faceta czy jest...