Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Hej. Jakiś rok / 2 lata temu oglądałam film z lat 90 albo końcówki 80. Niestety nie pamiętam tytułu. Pamiętam tyle : dwóch kolegów, ( braci ?) młodzi mężczyźni. Robią imprezę w czasie której dochodzi do zabójstwa dziewczyny. Jeden z tych kolegów ( chyba był bogaty) stoi za tym zabójstwem. Dziewczyny szukają rodzice,...

więcej

Exterminator.gotowi na wszystko
Podatek od miłości

Znacie jakieś? ....

1. Wiem, że małżeństwo przeprowadziło się gdzieś, do małego miasteczka lub wsi niedaleko lasu. Wszyscy wydają się być jacyś dziwni i okazuje się, że to miasteczko czy wieś nawiedza duch zmarłej przed laty (nie pamiętam kiedy ale raczej kilka stuleci wstecz) matki, która kiedyś nie upilnowała dzieci i jedno z nich (albo...

więcej

Czy ktoś wie jak się nazywa aktorka, która grała postać teresy w chirurgach 14x22? link z jej zdjęciem:...

Witam ostatnio mi naszło na oglądanie filmowych maratonów , podajcie jakieś pomysły filmów z których można zrobić sobie maraton( może zna ktoś seriale typu Taboo czy Sons of Anarchy) w ostatnim czasie zrobiłem sobie maratony :
-007 Z Danielem Craigem
-Władca Pierścieni i Hobbit
-Matrix
-Władca Pierścieni
-...

To mój blog, zapraszam do dyskusji :)https://filmowahania.blogspot.com/
Z obejrzanych najlepsze: "Retablo", "Nasze najlepsze wesele", najnudniejsze :"Good favour", "Pomiędzy słowami"

Nie byłem na filmweb od kilku tygodni i nie mogę się tu odnaleźć!. Już kiedyś zmasakrowali stary dobry filmweb ale teraz to już jest dno! Chciałem napisać recenzje do filmu Smoleńsk a tu mi wyskakuje że swój limit na dzisiaj już wyczerpałem chociaż nic jeszcze nie napisałem! Może dlatego że to Smoleńsk a ja jestem...

Cześć wszystkim! Od dłuższego czasu szukam filmów, które kiedyś oglądałam ale totalnie nie mogę na nie "wpaść" :) Może Wy pomożecie :) I wybaczcie,za niezbyt dokładne opisy tych filmów, bo już po prostu nie pamiętam o co dokładnie tam chodziło :)

Pierwszy film był o tym jak kobieta sprawdzała swojego faceta czy jest...

więcej

Cześć
Szukam tytułu filmu, w którym grał owczarek niemiecki. W czasie akcji został ranny, leżał w szpitalu i główny
aktor wchodził do niego i go przepraszał, a pies niewzruszony leżał i udawał, że jest nieprzytomny. Ktoś
kojarzy?

dzięki