1. była fabryka samochodów w usa i bankrutowała. wezwano japońców po pomoc i jakosc pomogli.
2. był sobie ogrodnik. przechodził przez ulice i samochód go potrącił. samochód prezydenta i on się zaopiekował ogrodnikiem. on był wysoko teraz i spotykał każdego z topu. prezydent zmarł to tego ogrodnika chcieli na...
Hejj, mam małą prośbę :D. Czy ktoś mógłby mi dać tytuł jakiegoś fajnego serialu do zobaczenia? Nie musi być strasznie ambitny ani mądry, bardziej chcę się przy nim rozluźnić :D. Jakiś młodzieżowy, fantasy, dramat też. Lubię Riverdale i pewnie lubiłabym też Shadowhunters, gdyby tak go nie zepsuli, bo lubię dary anioła...
więcejPierwszy sezon serialu był naprawdę świetny, zdecydowanie 10/10, ale bedąc na 2x06 muszę przyznać, że drugi sezon mnie nie zachwycił, wręcz trochę się przy nim męczyłam. I teraz - czy warto przejść przez drugi sezon dla trzeciego? Czy wygląda podobnie jak pierwszy?
Witam. Czy możecie mi podać tytuły filmów, które idą pod prąd, igrają z oczekiwaniami widza, będące jednak spójnymi w historiach, które opowiadają (o ile to nie sci-fi), stawiają więcej pytań niż dają odpowiedzi, ale tylko po to żeby sprawić żeby widz pomyślał o co chodziło, a nie żeby zrobić furtke do ewentualnego...
Witam szukam Westernu jeden z tych starych. Oglądałem go z 30 lat temu. Pamiętam tylko tyle, że grupa ludzi transportowała zwierzęta z miasta A do B. Nie pamiętam dokładnie ale było to bydło lub konie. Mieli po drodze różne przygody Indianie, przeprawy przez rzeki. Na końcu doprowadzili do celu tylko kilka z setek...
Szukam filmu ! Na poczatku para jechala autem pozniej braklo benzyny lub samochod sie zepsuł i kobieta weszla do ciezarowki. Pozniej maz jej szukal ale gdy zlapal kierowce tira on wyparl sie ze z nim jechala dzieki z gory za pomoc
Witam,
Liiczę na pomoc znawców filmów. :) Będę mieć trudne zadanie bo filmu nie widziałem. Widziałem jedynie zwiastun jakiś czas temu. próbuje go odszukać ale kiepsko mi idzie.
Film o którym mowa - był z gatunku fantasy. Były jakieś potwory latały po mieście. Bylo 2 gości jeden co je przez przypadek uwonił z...
Jest nas garstka, spotykamy się rozmawiamy o filmach i nie tylko (czasami nawet więcej o tym "nie tylko"), wymieniamy się rekomendacjami oraz filmami. W sumie to taki klub znajomych choć wcześniej nigdy się nie znaliśmy. Chcemy zaprosić do naszego grona innych miłośników filmów, poszukujemy też na wymianę ciekawych...