pilne i proszę o odpowiedzi z góry dziękuję poszukuje filmu amerykańskiej produkcji w którym występuje mężczyzna który poznaje chłopaka i jego przyjaciół dowiaduje się od niego że jest prześladowany przez innego starszego od siebie chłopaka jest zakochany w japonce i zapisuje się na wszystkie zajęcia na które ona...
Hej. Szukam jednej sztuki z teatru TV. Produkcja chyba jakoś z lat 90-tych. Opowiadała o matce i synu i ich relacji. Ona jest uznana aktorką dramatyczną on młodym reżyserem. Ona gra dramatyczne poważne role, on kręci głupie brutalne filmy akcji. Na tym tle rozgrywa się między nimi konflikt zawodowy i konflikt osobisty...
więcejcześć, od jakiegoś czasu pokuszuję filmu " dziecko ewolucji" (może być w wersji angielskiej) i niestety nigdzie nie mogę znaleźć. Wiecie może gdzie mogę to obejrzeć?
Cześć od dłuższego czasu szukam filmu, który oglądałem w wieku +/- 10 lat był on o grupce dzieciaków (chłopców) którzy mieli w lesie swój fort i pewnego razu gdzieś na ulicy znaleźli do niego stare białe drzwi, ale niestety zabrał je im jakiś śmieciarz "Waśkoni"? lub jakoś tak i postanowili odebrać od niego te drzwi...
więcejJest jakaś kultura której twórczości filmowej nie możecie znieść ? Nie chodzi mi o rasę czy wygląd aktorów ale pewne specyficzne cechy które was denerwują w kinematografii określonej kultury ? Ja nie znoszę kina hinduskiego, pewien specyficzny sposób gry jaki występuje w tych filmach sprawia że są dla mnie niestrawne....
więcej
Dlaczego za każdym razem jak odświeżam strone to jakas piepszona reklama zasłania mi cały ekran?
Rozumiem kilka reklam ale filmweb tyle ich zapodaje że już nawet odechciewa mi sie wchodzić na tą strone bo juz nie da sie z niej swobodnie korzystać.
Reklamy przy każdym odświeżeniu strony, reklamy pod każdym...
Szukam filmów o ludziach mających swój sposób na życie, którzy "chodzą innymi ścieżkami" niż każdy, którzy mogliby być uznani za społeczeństwo za dziwaków, ale i tak robią swoje.
Hej szukam filmu w którym mąż podtruwa żonę ona choruje on niby przejmuje się jej stanem.Ona w końcu umiera gdy mąż robi jej zastrzyk między palce u stóp.Mąż myśli że popełnił morderstwo doskonałe.Kremuje żonę.Detektyw ,który prowadzi sprawę jej śmierci w końcu dochodzi do prawdy i mówi jej mężowi że wie że to on ją...
więcej