Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Który film lepszy?

Witam, dawno temu został przeze mnie oglądany film z którego pamiętam tylko końcówkę. Kobieta uciekała przed facetem z pistoletem w jakimś magazynie (to działo się w nocy) i w końcu udało jej się uciec przyjechała policja a na nią czekał chłopak. i wszystko dobrze się skończyło.

Mało znane online z polskimi napisami/lektorem. Chętnie bym oglądnął coś nowego, raczej większość znanych i ogólnodostępnych oglądałem niejednokrotnie. Ktoś ma jakies pomysły proszę o tytuły.

-Szukam mocnego filmu którego akcja dzieje się na wsi
-Najlepiej thriller/kryminał ewentualnie dramat
-Interesują mnie filmy typu ,,Lincz'', ,,Pokłosie", ,,Dom zły''
-Nie muszą to być Polskie filmy
-Teksańska masakra piłą mechaniczną odpada jak i większość amerykanskich filmow poniewaz klimat w tym filmie nie...

Pewnego razu oglądałem film z kuzynem ale nie zapamiętałem nazwy No wiec film jest o zarazie którą przyniósł rozbity samolot , ponieważ rozbił się on w wodzie. Jeżeli już kojarzycie jakiś tytuł proszę o nazwe

Wiem że tu przeważają filmy ale mam mega sprawę, zna może ktoś intro z tego? Od 0.00 do 0.07 https://m.youtube.com/watch?v=2GbiP8qd21E bardzo proszę o pomoc

Znacie jakies? Cos z rywalizacją o kolarzach np. albo, że ktos zwiedza świat jeżdżąc rowerem.
Dzięki za pomoc.

Dwóch starszych ludzi mieszkało w jakiejś wiktoriańskiej posiadłości na odludziu. Stracili oni syna w pożarze i zatrudnili opiekunkę żeby opiekowała się jego podobizną czyli taką lalką, którą ci dwaj traktowali jak syna. Oni potem wyjechali na wakacje, zostawili jej ten dom, ale tak naprawdę ten syn żył w ścianach, był...

więcej

Cześć, film oglądałem już dosyć dawno temu. Pamiętam że chyba zaczął się od tego że bohater obudził się w ciężarówce, nie wiedząc jak się tam znalazł. Ważniejsze jednak jest to że w późniejszym etapie filmu dowiadujemy się że bohater traci kontrolę nad swoim ciałem , a odzyskuje ją gdy sygnał który go kontroluje zanika...

więcej

Polecicie jakies fajne filmy o zyciu nastolatki/nastolatka w szkole np. F The Prom, The Duff itp?