Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Znacie jakieś dobre, fajne filmy, gdzie wygrywa zło? Niekoniecznie muszą to być horrory. Po prostu nudzą mnie już te filmy fantasy, gdzie od razu wiadomo, że dobro wygra lub jacyś bohaterowie przetrwają. Jedynym filmem, którego końcówka mnie zaskoczyła to Mortal Kombat: Ostateczna rozgrywka i kilka horrorów też, a...

https://www.youtube.com/watch?v=5UYD5xECjhg nie popieram Rosyjskiego produktu jak dla mnie każdy film Rosyjski i produkt to szajs , ale ciekawi mnie co to za film, nie znam Rosyjskim, ktoś może wie co to za film ? przy okazji https://www.youtube.com/watch?v=6h6OsiTwFWI

Szukam filmu w którym grupa ludzi gwałci dziewczynę zbitą butelką po czym mówią że jak powie zeby zabili jej matke to przestaną. Ona to robi a potem się na nich msci. Pamiętam że w tytule było coś o wzorze. Proszę pomóżcie ☺

Szukam filmu, w którym mężczyzna miał romans z Meksykanką i później otrzymywał różne znaki

z aktorem jackie chan tytol na vhs byl czlowiek z drewna lub drewniany czlowiek(na pewno drewno bylo w tytole)

Chodzi o to że w tym filmie było rodzeństwo facet i kobieta.
Kiedy byli jeszcze mali w ich domu wybuchł pożar i facet uratował swoją siostrę lecz niestety rodzice zginęli w pożarze.
Po latach facet chciał się ustatkować i znaleźć swoją partnerkę życiową lecz nigdy nie mógł jej znaleźć wiec przeniósł się w czasie i...

więcej

Witam
Poszukuje już od dłuższego czasu tyt filmu.
Film jest z gatunku horror.
Chłopak ma robota, przyjaźni się z dziewczyną której ojciec się nad nią wyzywa(chyba. Na tej samej ulicy co 2 młodych mieszka sąsiadka która nie lubi gdy zakłóca się jej spokój. Któregoś razu psuje robota tego chłopaka. W tym czasie...

Witam,

Tak jak w temacie poszukuje filmu o zjawach które wychodziły z urządzeń elektrycznych itp itd. Pamiętam kilka szczegółów. Np to że można się było bronić przed tymi zjawami czerwoną taśmą. Ogólnie jak kojarzę to były 3 części tego filmu. Pierwsza część działa się na uniwersytecie czy coś i te potwory chcieli...

więcej

Grupka ludzi wybrała się w góry i były tam wilki które atakowały ludzi i dwójka mężczyzn utknęła na jednej z tych kolejek górskich.. Jeden z tych mężczyzn był ranny i został rozszarpany przez te wilki a drugi mężczyzna do rana siedział w tej kolekcje, dalej nie pamiętam.. Liczę na pomoc

Pamietam tylko ze była taka scena ze ktoś komuś podarował ubranie(?) a ono było zatrute i to chyba była pani(?) i ja tak zaczęło wszystko swędzieć i umarła. Skąd to? Pomocy