Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

:) Pamiętam tylko, że jednym z bohaterów był seryjny morderca który zakochał się w swojej ofierze. Za odpowiedzi z góry dziękuję.

czy na filmweb znajduje się ten film "Czlowiek z zewnatrz (2018) "? szukam ale nic nie znalazłem opis filmu "Akcja filmu rozgrywa się w Japonii po II wojnie światowej. Wzięty do niewoli amerykański żołnierz (Leto) zostaje wypuszczony dzięki pomocy swojego współwięźnia - członka Yakuzy. Po wyjściu na wolność Amerykanin...

więcej

Witam. Proszę napiszcie jakie znacie horrory o prześladowaniu w szkole i zemście na prześladujących?

Rodzina (tata, mama, córka) wyjechała z domu na jakiś domek chyba odpocząć. Córka pojechała się spotkać z koleżanką w sklepie chyba. Tam zapoznali jakiegoś gościa co sprzedał im zioło. POjechali do niego autem, palili, bawili sie w przebieranki tego chłopaka, a potem przyjechała rodzina/znajomi tego gościa i nie byli...

więcej

Mam pytanko, moze ktos bedzie mogl mi pomoc. Otoz szukam tytulu filmu, kiedys ogladalam ten film i chcialabym obejrzec jeszcze raz. Nie pamietam czyjej byl produkcji, ale wydaje mi sie, ze hiszpanski. Lecz nie mam pewnosci. Bardziej romans, lub komendia romantyczna dla nastolatek i nie tylko.
Akcja dzieje sie w...

"Love, Rosie", "Jeden dzień"
Ogólnie, żeby tematyka kręciła się wokół przyjaciół którzy są w sobie zakochani ale dopiero po czasie to wychodzi.

Witam. Szukam komedii wojennej. W której wszyscy mężczyźni wyjeżdżają na wojnę a męska praca przypadła kobietom. Jeden z mężczyzn wrócił i szuka żon dla swoich kolegów z frontu. Owy mężczyzna zakochał się w brunetce chyba była mechanikiem. Pamiętam że ze w jednej z wiosek wszystkie dzieci były rude. Nie pamiętam tytułu...

więcej

Film raczej mało znany, dość nowy, trochę sundance'owy.
Starszy facet, chyba kompozytor (na pewno jakiś artystyczny zawód) żeni się z młodą kobietą. Żonę ciągnie bardziej do przybranego syna niż męża. Coś takiego.

Drodzy Forumowicze,

czy kojarzycie może jakąś scenę filmową, na której postać normalnie (bez jakichś elementów humorystycznych, czy grozy) zasypiałaby? Potrzebuje takiej typowej sceny zasypiania bez żadnych nietypowych elementów, jak osoba kładzie się do łóżka i zasypia. W dodatku musi to być scena, na której ktoś...

więcej

oba filmy raczej z irak, afganistan ( te klimaty)
w 1 filmie sceny z jeżdżącą ciężarówką z żołnierzami ściganymi przez tubylców .
trafiją na jakiś zakątek gdzie chłopcy grają w piłkę nożną ludzką głową.
końcowa scena to jak ukrywają sie za hałdą z piasku i się bronią - polegają.
w 2 filmie, pdobne klimaty irak....

więcej