Witam, mógłby ktoś podpowiedzieć jaka jest różnica między salą IMAX a Dolby Atmos we Wrocławiu? Nie przepadam za 3D, a IMAX nie ma 2D stąd pytanie. Do kina mam bardzo daleko, byłbym wdzięczny za odpowiedź.
Potrzebuje waszej pomocy! Zalozylem sie z dziewczyna, ze znajde film ale znam tylko dwie sceny:
Opowiada o facecie, ktory jest troche psychopata, ale ubiera sie w garnitur jednoczesnie zabijajac ludzi i niszczac mienie. To nie American Psycho ;)
1. Poczatek: Mezczyzna siedzi w samochodzie w korku na autostradzie. W...
A więc opiszę wam tu jedną bajkę, myślę, że trochę się dowiecie XD
no więc ona była o takim jakby przedstawieniu, niby wszystko działo się na scenie, tam byla jakas kurtyna czy coś. Różne niestworzone rzeczy się tam działy, ale pamiętam tylko jedną a dokładniej taką, że taka dziewczyna z "beczki" się wiła jak wąż. No...
Hej pomozcie znaleźć tytuł film to chyba była komedia. Nie pamiętam z niego prawie nic oprócz jednej sceny gdzie koleś poszedł na cmentarz i przy grobie objawiła mu się zmarła żona jako duch w sukni ślubnej i doszlo między nimi do stosunku. Nagle było ujecie jak grabarz patrzyl na niego i wyglądało to tak jakby...
Witam
Szukam filmów w stylu Zemsty Frajerów chodzi mi bardziej o motyw "przegrywów " odmieniających swoje życie na lepsze niż o sam styl czy rocznik filmu . Nie musi to być też koniecznie film o uczniach/studentach .
szukam filmu w ktorym szukaja dziecka dolacza do nich motocyklista razem odwiedzaja studio tatuazu tez jest ze jada chyba taksówka
Film stary, leciał w TV jak byłem mały (lata 1995-1997), chyba japoński, grali w nim Azjaci.
To było dawno. Z filmu najlepiej zapamiętałem potwora - gigantyczny - wyglądał jak hydra - miał wiele małych smoczych głów na długich szyjach - brązowy, chyba pokryty łuskami
Była też dwójka bohaterów - facet i dziewczyna...
Na końcu jest scena chyba na dachu i albo policjant/albo kowboj zaczyna nagle tańczyć, a jacyś ludzie go obserwują i jeden pyta drugiego co on robi ?? Tańczy ;p a niepamięć wynika z syto zakrapianej imprezy urodzinowej a akurat leciał sobie w tv i utkwiła mi ta scena a ogólnie kilka scen i chciał bym na spokojnie go...
więcej