Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Tak jak w temacie. Mianowicie szukam filmu gdzie (prawdopodobnie) weteran wojenny zakochuje sie w kobiecie ktora opiekuje sie psami. Ma syna i zatrudnia go

No moze to zabrzec glupio ale chodzi o trupa który jest jajby nadal zywy to komedia jest nie pamiętam tytulu filmu początek jest jak jedzie w karetce i wypada z niej to sa 80 tak sadze i z tego pamiętam chce wyciągnąć z niego wnioski jezeli ktos kojarzy to prosze tytuł

Cześć, czy to prawda że po tym filmie Marcel kończy z uniwersum? Gdzieś tak słyszałem ale nie wiem czy to prawda i nie wiem co o tym mysleć.

Pamietam ze był moment gdy mężczyzna zostaje przyprowadzony na sale (na wózku ) pełna uczniów w szkole po drodze mija osobę na ktorej eksperymenty własnie sie skończyły(tez na wózku). Później ci 2 spotykają sie kolejny raz.
Nie jestem pewna ale prawdopodobne jest ze konczy sie scena gdzie stoją w 2 w ogrodzie ale...

Witam

Poszukuje filmu z nie tak odległej produkcji wydaje mi się ze max 5 lat wstecz, obsada czarnoskórzy aktorzy, grupa przyjaciół w związkach z wyjątkiem jednego który jest managerem w jakieś wytwórni płytowej, z zamiłowania fotograf, jak dobrze pamietam to ta grupka przyjaciół próbuje znaleźć dla niego dziewczynę...

więcej

i czy jest już dostępny, ale czytałem niedawno opis filmu/serialu o gościu, który był przykładnym profesorem ale zaczął się zmieniać na gorsze, robił się coraz bardziej brutalny i nieobliczalny aż w końcu doprowadził do jakiegoś nieszczęścia. Okazało się, że za zmianą jego charakteru stał guz mózgu, ale i tak musi...

Hej, szukam bajki, prawdopodobnie z lat 80/90 (ja sama jestem rocznik 94 i miałam ją na kasecie VHS). Pamiętam ją jak przez mgłę, ale od kilku dobrych tygodni nie daje mi ona spokoju.
Główną postacią była dziewczynka z krótkimi czarnymi włosami, kojarzą mi się mniej więcej trzy odcinki:
1. Czekał ją konkurs...

Nie mam planów na weekend i chciałabym obejrzeć coś naprawdę ciekawego i wciągającego. Najlepiej bez scen seksu ani nagości bo moja młodsza siostra często przychodzi ze mną oglądać ;)

Cześć! Bardzo zależy mi żeby odnaleźć ten film. Będę wdzięczny za wszelką pomoc.
W scenie dwoje obcych ludzi spotyka się na papierosie przed restauracją. Mężczyzna i kobieta, nie jestem pewny ale wydaje mi się że mężczyznę gra Gary Oldman.
rozmawiają o swoich małżeństwach, opowiadają o małżonkach, o tym co jest dobre...

więcej

Oglądałem za dziecka w czasach komuny polski film lub serial gdzie syn z matką mieszkali w lesie i dziki zjadały im ziemniaki , nikt nie chciał im pomóc i ten syn w końcu oszczepem w nocy zakłuwał te dziki a ta jego matka chyba w końcu zmarła i ten syn był bardzo uparty i koniecznie chciał utrzymać to gospodarstwo w...

więcej