Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Poszukuje filmu w ktorym grupa mężczyzn wlamuje sie do domu(?) chyba zabijaja rodzicow wszystko to widzieli male dzieci(chlopiec i dziewczynka) grupa ta uwiezila te dzieci przywiazujac je do balustrady. Grupa ta zostala dluzej w tym domu i zaczelo im brakowac jedzenia i chcieli(chyba) zjesc dziewczynke. Chlopak jak...

Witam wszystkich, mam krótkie pytanko, czy ktoś ma jakiekolwiek informacje dotyczące tych dwóch filmów, najlepiej z ostatnich miesięcy?
Na razie wiem tyle że pierwszy film będzie trzecią częścią filmowych przygód SG1, a drugi będzie kontynuował wydarzenia z Atlantis. Wiem że Revolution został wstrzymany ze względu na...

więcej

Przeszukałam wiele wypowiedzi jednak nie udało mi się nic znaleźć czegoś odpowiedniego
Najbardziej mi się podobały ( w sumie wszystkie są znane, każdy z nich jest inny, ale efekt ten sam):

Trzy billboardy za Ebbing, Missouri
Contratiempo
Dobrze się kłamie w miłym towarzystwie
Koneser
Dziewczyna z...

Proszę o pomoc. Szukam kreskówki, a dokładniej pewnego odcinka. Kilkanaście lat temu jak miałam 5-7 lat oglądałam różne kreskówki i nie zwracałam uwagi na tytuł. Jedną z moich ulubionych był Chojrak tchórzliwy pies i prawdopodobnie to odcinka tego serialu szukam, ale nie mam pewności.
Z tego co pamiętam to w tym...

widziałem kiedyś film o cyrkowcach którzy wędrowali z miasta do miasta w dorożce, posiadali takie urządzenie do którego się wchodziło i znajdywało się nagle w świecie stworzonym z wyobraźni danej osoby. Film prawdopodobnie był francuski. Gdzieś tak w trakcie filmu spotkali takiego cwaniaczka który był ciągle wieszany...

więcej

To był chyba horror. Jest tam matka alkoholiczka której zabrali dziecko, ale poszła ona na odwyk i chce odzyskać córkę. Córka ma chyba około 15-16 lat i ma jakąś klątwę. Pamiętam też że pewnej nocy jej mamie u której postanowiła zamieszkać na trochę śniło się że widzi jakąś płaczącą kobietę a gdy tam podchodzi to ta...

więcej

Witam.
Poszukuje filmu - Matka z dziećmi (podajże córka i synek) po śmierci męża wyjeżdżają do rodziny podajże o której nie wiedziała o istnieniu. Do indiańskiej chyba, akcja rozgrywa się coś z teksasem.Miało to być na krótko ale jednak dzieci zaczynają tam chodzić do szkoły, adoptować się. Córka się buntuje, nie chce...

więcej

Przytoczę fragment wypowiedzi jedenej uzytkowniczki, proszę o podanie filmów jakie pasują według was do tego opisu. Szukam "niskobudżetowych amerykańskich filmów, które - mimo kilku znanych nazwisk w obsadzie - wcale nie są zrobione po to, by zarobić pieniądze dla wytwórni. Służą one jedynie rozwijaniu strefy...

Poszukuję filmów europejskich oraz rosyjskich ukazujących wszelkie przedstawienia, wizje, sugestie, postaci, itd Szatana :)

Szukam filmu o tematyce wojskowej. Odbywało się to gdzieś na pustynnym rejonie. Ci wojskowi byli jakby obiektem eksperymentu ginęli przez jakiś promień, atakowała ich taka latająca piramida nie wiem co to było. Ktoś coś?