Poszukuje filmu w ktorym grupa mężczyzn wlamuje sie do domu(?) chyba zabijaja rodzicow wszystko to widzieli male dzieci(chlopiec i dziewczynka) grupa ta uwiezila te dzieci przywiazujac je do balustrady. Grupa ta zostala dluzej w tym domu i zaczelo im brakowac jedzenia i chcieli(chyba) zjesc dziewczynke. Chlopak jak...
Witam wszystkich, mam krótkie pytanko, czy ktoś ma jakiekolwiek informacje dotyczące tych dwóch filmów, najlepiej z ostatnich miesięcy?
Na razie wiem tyle że pierwszy film będzie trzecią częścią filmowych przygód SG1, a drugi będzie kontynuował wydarzenia z Atlantis. Wiem że Revolution został wstrzymany ze względu na...
Przeszukałam wiele wypowiedzi jednak nie udało mi się nic znaleźć czegoś odpowiedniego
Najbardziej mi się podobały ( w sumie wszystkie są znane, każdy z nich jest inny, ale efekt ten sam):
Trzy billboardy za Ebbing, Missouri
Contratiempo
Dobrze się kłamie w miłym towarzystwie
Koneser
Dziewczyna z...
Proszę o pomoc. Szukam kreskówki, a dokładniej pewnego odcinka. Kilkanaście lat temu jak miałam 5-7 lat oglądałam różne kreskówki i nie zwracałam uwagi na tytuł. Jedną z moich ulubionych był Chojrak tchórzliwy pies i prawdopodobnie to odcinka tego serialu szukam, ale nie mam pewności.
Z tego co pamiętam to w tym...
widziałem kiedyś film o cyrkowcach którzy wędrowali z miasta do miasta w dorożce, posiadali takie urządzenie do którego się wchodziło i znajdywało się nagle w świecie stworzonym z wyobraźni danej osoby. Film prawdopodobnie był francuski. Gdzieś tak w trakcie filmu spotkali takiego cwaniaczka który był ciągle wieszany...
więcejTo był chyba horror. Jest tam matka alkoholiczka której zabrali dziecko, ale poszła ona na odwyk i chce odzyskać córkę. Córka ma chyba około 15-16 lat i ma jakąś klątwę. Pamiętam też że pewnej nocy jej mamie u której postanowiła zamieszkać na trochę śniło się że widzi jakąś płaczącą kobietę a gdy tam podchodzi to ta...
więcej
Witam.
Poszukuje filmu - Matka z dziećmi (podajże córka i synek) po śmierci męża wyjeżdżają do rodziny podajże o której nie wiedziała o istnieniu. Do indiańskiej chyba, akcja rozgrywa się coś z teksasem.Miało to być na krótko ale jednak dzieci zaczynają tam chodzić do szkoły, adoptować się. Córka się buntuje, nie chce...
Przytoczę fragment wypowiedzi jedenej uzytkowniczki, proszę o podanie filmów jakie pasują według was do tego opisu. Szukam "niskobudżetowych amerykańskich filmów, które - mimo kilku znanych nazwisk w obsadzie - wcale nie są zrobione po to, by zarobić pieniądze dla wytwórni. Służą one jedynie rozwijaniu strefy...
Poszukuję filmów europejskich oraz rosyjskich ukazujących wszelkie przedstawienia, wizje, sugestie, postaci, itd Szatana :)