Niestety niewiele szczegółów pamiętam :(
Głównym bohaterem jest znany złodziej, który pewnego wieczoru jedzie do jakiegoś domu na przyjęcie. Na przyjęciu zjawia się również wielu innych złodziei, ponieważ w tym domu jest jakaś bardzo cenna książka, którą wszyscy chcą ukraść.
Główny bohater ma kierowcę, który podczas...
Hejka. Nie pamiętam całego wątku ale do sedna.
Grupa bandytów chyba chce porwać jedną z dziewczyn, gdy pod szkoła zatrzymuje się ojciec który przyjechał po córkę. Okazuje się on wyszkolonym żołnierzem. Mniej więcej coś takiego. Cały film toczy się w szkole. Z góry dziękuję.
Jak nazywał sie film/serial w którym ziomek powiedział do typiary "Rozwiąż mnie jeżeli mnie kochasz" ?
Szukam filmu który kojarzę z dzieciństwa. Niestety fabuła w głowie jest bardzo okrojona, czasem się zmienia.
Film muzyczny, główny bohater ciemnowłosy urody Elvisa, muzyk, chyba grał na gitarze. Przed oczami mam scenę jak tańczy/śpiewa na kamieniu lub powalonyn drzewie, chyba blisko plaży.
Wydaje mi się, że stworzył...
Dwoch młodych przyjacioł dorabia parkując auta klientów ekskluzywnej restauracji.
Korzystając z sytuacji , włamuja sie do ich posiadłosci podczas ich nieobecności.
W trakcie jednego z takich włamań odkrywają ze w domu do którego sie włamali jest wieziona kobieta.
Postanawiają jej pomóc i uwolnić ją.Sprawy sie...
Jestem fanem wszelkich filmów wojennych i nie chwaląc się trochę dzieł filmowych z tego gatunku zdążyłem w życiu obejrzeć. W bazie jest nigeryjski film wojenny: Laviva z roku 2007. Próbowałem go szukać ale absolutnie nigdzie go nie ma, jakby w ogóle nie istniał. Jeżeli ktoś wie gdzie ten film może być to byłbym...
Film chyba z przełomu lat 90/00. Dwóch hazardzistow/braci przegrywa zakład lub zostają przyłapani na oszustwie. W zamian za spate długu mają wybudować mur na posiadłości milionera. I tu się zaczyna...mur z kamienia który mają znosić z pola, wszystko ręcznie. Jak już kończą pracę ich dzieło zostaje zniszczone przez...
Młody chłopak i jego starszy brat? (kuzyn?), wybierają się autem ze swojej farmy na festyn? (wyścigi?). Po kryjomu ładuje się im na tył auta murzyn. Potem już we trójkę podróżują i chyba przywożą do domu wygranego konia z wyścigów.