Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam! Szukam pewnego filmu, który kiedyś oglądałam. Motyw to zdrada, później prześladowanie przez kochanka.
Otóż żonata kobieta ma romans z mężczyzną ale postanawia to szybko zakończyć,jednak mężczyzna z którym,ma romans,zakochuje się w niej i robi wszystko by z nią być. Było cos takiego, że spotkał się z...

szukam tytułu pewnego filmu. na 90% film brytyjski. dosyć stary chyba '80 lub wcześniej. czarna komedia, pełna angielskiego humoru. był kilka lat temu w TV publicznej.

film opowiada o tym jak najlepsi detektywi świata zjeżdżają do domu jakiegos ekscentryka który ma w oknach zamontowane lampy imitujące pioruny,...

Był taki film o zakładzie pogrzebowym w małym miasteczku. Właścicielom zakładu interes nie szedł zbyt dobrze, więc zaczeli zabijać kolenych mieszkańców, aby zdobyć nowych "klientów".
Czy ktoś może wie jak się nazywał ten film? Szukam tytułu już od dłuższego czasu i znaleźć nie mogę :(

użytkownik usunięty

Szukam tytułu filmu którego akcja dzieje się na granicy. Ubrani w mundury pogranicznicy zabijają ludzi a następnie ich chowają w bezimiennych grobach.Biedni uchodźcy są z dalekiego wschodu i szukają możliwości przedostania się do sąsiadującego kraju który rozdaje pieniądze, duże pieniądze za nic nie robienie a mordercy...

więcej

chyba jeden komandos(naukowiec) i grupa żołnierzy jadą przez pustynie jakimś gruchotem (jeep?) i wiozą pod plandeką bombę atomową(biologiczną?) na koniec filmu na chyba lotnisku gość w białym kitlu wyciąga z bomby chip(wygląda jak eprom - cmos z starego at286 - układ biosa - kasowany światłem) i zatrzymuje licznik w...

więcej

Witam,
Szukam filmu gdzie występował czarnoskóry aktor który był mistrzem boksu, jednak do walki miał duży brzuch prawie jak ciążowy, mimo to wygrał w parę sekund z pretendentem. Komedia z gatunku D a nawet E. Szukam go parę lat nie daje mi to spokoju :/

Szukam tytułu pewnego filmu, nie wiem może ktoś będzie o dziwo wiedział. Film leciał kiedyś na tvn a chodziło mniej więcej o to, że było sobie szczęśliwe małżeństwo - w dzielnicy w ktorej mieszkali przydzielono nowego policjanta - chyba przeniesionego z innego miasta, nieważne. Całą rzecz była w tym, że gliniarz...

Witam
Szukam tytułu filmu, napewno z lat 80/90, USA. Badania w jakichś tajnych bunkrach, wirusy, bakterie coś takiego, ludzie w białych strojach, maski tlenowe. Badania chyba nad jakimś wirusem, jednemu z naukowców przyczepia się kawałek plastra do rękawa, odwracając się, zgarnia tym plastrem ze stojaka, fiolkę z...

Szukam filmu którym temat to gra w pokera, pamiętam że jakoś na początku filmu jakiś
dzieciak chciał zagrać z głównym bohaterem w "dołka" (wiecie, wrzucenie monety do dołka)
chyba to była ta gra, ogólnie bohater był dobry w takim typie gry, poker, dołek itp. Wiem że
później grał z innymi graczami w karty w...

Szukam filmu w ktorym pewien chlopak wynajduje substancje (przez przypadek chyba) która jak sie poleje zdjecie jakiejs dziewczyny to ona staje się żywa. Zeby ta dziewczyna sie nie "rozpuscila" należało ja pocałowac w ciagu 24 godzin (czy jakos tak). Ogladalem ten film z 10 lat temu wiec nie pamietam szczegolow.
Film...

więcej