Witam serdecznie
Nie mogę znależć polskiego filmu z lat 50 czy też 60.
Widziałem tylko krotką powiedzmy minutową scenę, gdzie widać kobiete w kuchni dewagującą na temat swojego życia czy też niespełnionych ambicji,a również o poświęceniu dla rodziny. Pomimo tego, że film nie jest najmłodszy widziałem w nim...
Hej
Szukam filmu/serialu w którym dzieciaki znajdują w szkole basen ukryty za szafkami. To był jakiś horror. Niestety więcej nie pamiętam.
A zostając w klimacie horroru, szukam również drugiej pozycji. Pamiętam tylko jeden fragment, Kobieta krząta się po domu. Nagle zaczyna wołać swojego psa ale on nie...
Pamiętam scenę że chłopak przyjeżdża na motocyklu do jakiegoś mieszkania czy domu i ogląda rodzinne zdjęcia albo rozmawia z mamą i rozwiązuje rodzinne sprawy. Ogólnie film był nostalgiczny, spokojny, stonowany. Myślę że to może być Europejska produkcja od drugiej połowy lat 90 do 2010.
Witam. Polecilibyście jakieś dobre filmy podobne do wyżej wymienionych? Chodzi mi o filmy, w których bohater odkrywa spisek, jakiś niecny proceder - na początku nikt mu nie wierzy, a potem okazuje się, że miał rację
pamiętam tylko ,że w pociągu jechał facet,znalazł walizke z pieniędzmi nie swoją,z ogromna ilością,,steve mc queen wszedł do przedziału,poznał walizke i tamtego uderzył w łeb
Maisie Williams właśnie rozstała się z chłopakiem a Sophie Turner wzięła rozwód, Tak więc obie siostry Stark są aktualnie wolne gdyby panowie byli zainteresowani.
bo wierzcie lub nie, ale nie obejrzałem ani jednego
pytanie kieruję do tych co znają jego filmy faktycznie, możecie podawać swoje top5 lub top10, i z takiej klasyfikacji sobie przebiorę co jest dobre
Cześć. Poszukuję tytułu filmu, w którym facet ginie w nieleglanym wyścigu samochodowym (chyba spada ze skarpy) a nastepnie powraca jako duch aby pomagać swojemu nastoletniemu synowi. Film oglądałem jako dziecko a teraz mam 40 lat, więc wnioskuję że musiał być z lat 80 i wczesniej.
Dzięki z gory.
Witam
Od jakiegoś czasu poszukuję jednego filmu, niestety nie pamiętam tytuł
Jedyne co pamiętam to lekki zarys fabuły
Wiem, że akcja tego filmu rozgrywała się w czasie 2 wojny światowej, coś kojarzę, że grupa żołnierzy włoskich została wzięta do niewoli przez brytyjskich żołnierzy, potem został tylko jeden jeniec...