Szukam filmu o małżeństwie które dostaję dom chyba po babci napweno kiedyś tam robili egzorcyzmy mąż wyjeżdżą żona zostaje sama coś ja straszy idze do księdza ślepego ksiądz przychodź demon nalewna mu herbatę na końcu zalepiają dzwi woskiem proszę o pomoc
starszy film pamiętam dwie sceny, na lotnisku facet przechodzi przez bramke która zaczyna wyć biorą go do osobnego pokoju i z płaszcza wysypują gwoździe i pistolet zabawke, druga scena jest z inną osobą która buduje malutki statek w butelce jak stawia żagiel ktoś z tyłu odpina mu szelke ze spodni ta udeża go w główe i...
więcej
cześć, szukam filmu, który pamiętam tylko fabułę, nie znam tytułu
Film oglądałem jako dzieciak więc musiało być to pod koniec lat 90' początek 2000
jest o mężczyźnie, który był trenerem (prawdopodobnie baseball) i stracił głos, w wyniku choroby
na pewno był na faktach gdyż pamietam sceny jak lektor mówi o tym...
Witam proszę o pomoc, wielokrotnie w Google wpisywałem zagadnienia i nie mogę go znaleźć. Chodzi o film gdzie dwóch turystów znajduje się w Meksyku pamiętam, że polecieli surfować i jeden z nich poznaje piękną kobietę, zakochuje się w niej a następnie porywa ją kartel czy jakiś gang, na koniec okazuje się, że ona z tym...
więcejNie pamiętam nazwy horrroru którego fabuła opowiadała o parze nastolatków(?) którym zepsuł się samochód w lesie podczas mroźnej śnieżycy i utknęli tam a później po zmroku nawiedzały ich różne duchy, nawet zjawił się patrol policji widmo. W międzyczasie szukają ratunku w opuszczonej chacie w lesie w której odnajdują...
Szukam tytułu odcinka, na pewno z serialu "Herkules". Pamiętam jedynie, że jeden z antagonistów głównego bohatera - jakiś król - nie miał korony na głowie, został przez niego chyba porwany czy coś. Była akcja, że jego ludzie go aresztowali, bo nie poznali swojego króla, z uwagi na brak korony, a potem on krzyczał:...
Szukam nagrania pochodzącego z 1943 jakby z ukraińskiej kroniki filmowej. W tle był marsz nacjonalistów, obrzędy kościelne jak i niemieccy naziści. Pojawiał się nijaki "doktor wehter" albo ktoś taki.
Nie wiem czy to było już po krwawej niedzieli czy już po.
Poszukuję tego serialu, bardzo mi na nim zależy. Platwormy dają jedynie od 15 sezonu do 19 jedynie i to z napisami w polowie jedynie.
bardzo prosze czekam na info