Tylko pamiętam:film miał emisję ok 15 lat temu na TVP 1 -dziewczyna miała wizję chyba w studni zobaczyła czarne ptaki (oznaczało to zły znak)-walka dwóch mężczyzn na koniach(chyba na szable,jeden z nich umiera)
Szukam filmów z bohaterami którzy posiadają moc telekinezy , poruszanie przedmiotów siła woli , otwieranie zamków . Itp.
Siema, szukam tytuł filmu w którym Gościu miał wytatuowanego delfina na bicepsie, i jak go napinał odbijał piłkę
scena może trwała 10 sekund
Szukam filmów z kategorii filmu zemsty.
Poszukuję czegoś podobnego do takich produkcji jak Nędzne psy czy Pogrzebany żywcem. Fajnie by było gdyby film był z lat 70/80/90. Chciałbym zobaczyć co polecacie.
Oglądałem kazachski dramat historyczny: Myn Bala (Odważny) z roku 2011. W jednej ról wystąpiła tam aktorka, Alija Telebarissowa (Aliya Telebarissova) . Wie ktoś tu może o niej coś bliższego bo bardzo mi się spodobała a w sieci coś o niej ubogo.
Witam serdecznie
Nie mogę znależć polskiego filmu z lat 50 czy też 60.
Widziałem tylko krotką powiedzmy minutową scenę, gdzie widać kobiete w kuchni dewagującą na temat swojego życia czy też niespełnionych ambicji,a również o poświęceniu dla rodziny. Pomimo tego, że film nie jest najmłodszy widziałem w nim...
Hej
Szukam filmu/serialu w którym dzieciaki znajdują w szkole basen ukryty za szafkami. To był jakiś horror. Niestety więcej nie pamiętam.
A zostając w klimacie horroru, szukam również drugiej pozycji. Pamiętam tylko jeden fragment, Kobieta krząta się po domu. Nagle zaczyna wołać swojego psa ale on nie...