Pierwszy film pochodzi chyba z lat 80-90 -tych
Była w nim scena z Szatanem który w jakimś pomieszczeniu chciał zmusić chyba bohatera do przyciśnięcia dłoni do jakiegoś kamienia w kształcie dłoni. I bohater poszedł do diabła który zamieszkiwał wulkan o prosząc o pomoc. Film ten widziałem mając 11-12 lat a jestem po...
Szczegóły techniczne:
Otóż jest to polski film, z elementami komedii obyczajowej, prawdopodobnie z lat 80. albo wczesnych 90., oczywiście w kolorze. Kolor jednak był słaby, co pozwala mi przypuszczać jego produkcję w latach 80. albo była to wina złego nagrania, kiepskiej kopii. Emitowany w telewizji (TVP Polonia),...
Jaki film ostatnio zrobił na was mocne wrażenie z tych gatunków Kryminał,thriller,komedia,gangsterski co polecicie ?
Szukam lekkich, wakacyjnych filmów/miniseriali, takich raczej młodzieżowych, z wątkiem romantycznym, ale nie jakichś prymitywnie głupkowatych komedii.
Coś w stylu:
"Dziewczyna z Patong" (2014)
"Tej nocy będziesz mój" (2011)
"Przyciąganie" 1 i 2 (2017 i 2019)
"The Kissing Booth" 1 i 2 (2018 i 2020), trójki nie...
Niech mi ktoś wyjaśni dlaczego 9/10 osób które wystawiają filmowi Agnieszki Holland 1/10 bez oglądania, pod hasłem walki z Putinizmem i rosyjską propagandą, to użytkownicy którzy najbardziej angażują się na forum (zwłaszcza w dziale newsów) w antyukraińską, antyunijną, antynatowską i antyzachodnią narrację?...
Glowna czesc fabuly dzieje sie w domu i otacza go tylko biala przestrzen. Z czasem zaczynaja znikac ludzie i przedmioty w domu, a zostaje tylko bialy obraz. Moze ktos pamieta tytul.
Witam. Szukam filmu dość chyba starego, w którym jacyś ludzie prowadza kino i zaczyna sie to kino sypac, w pewnym momencie wysiadl im dzwiek i zaczynaja podstawiac glosy do filmu ktory puszczaja za aktorow. Film traktuje o grecji zdaje sie, zeus, herkules i tak dalej. Jest to komedia. dzieki
drugi film tez dosc...
Sie ma,
słuchajcie niedawno oglądałem film motywacyjny "Dream" którzy ludzie oglądają aby być DoktoRami, do tego aby ukończyć ważne dla nich kursy, i tak dalej. Ten klip to zlepek kilku filmów pt. Dream - Motivational Video autorstwa Mateusz M.
Byłem w tym roku w Warszawie i jeden człowiek powiedział mi, gdyż...