Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam.
Szukam w sumie 2 tytułów.
Pierwszy opowiada o kobiecie która zostaje prostytutka i nie wie jak się zabrać do tego doradza jej kobieta , na jednej z imprez zauważa faceta który usługuje innej ona okazuje się domina. Koleżanka wysyła ją do "księgowego" który po akcji odrazu zasypia a ona nie wie co robić....

Szukam horroru, o adoptowanej dziewczynce, która próbuje odnaleźć swoją przyrodnią rodzinę i znajduje ją chyba na farmie nalężącej do amiszów

Witam poszukuję filmu o wojnie w Iraku lub Afganistanie. Film był o osamotnionej grupie amerykańskich żołnierzy którzy musieli przedzierać się do swoich przez kraj pełny Arabów. Wraz z akcją filmu ginęło coraz więcej z nich przeżył tylko jeden który został poztrzelony w nogę i ukrył się w wnęce w skale. Potem...

Poprzednim razem bardzo pomogliście, oby tym razem było podobnie ;)

Pierwszy film:
Policja/FBI (nie pamiętam dokładnie) prowadzi śledztwo w sprawie jakiegoś lekarza (kojarzy mi się stomatolog, chociaż to dosłownie przebłysk i mogę się mylić), który w jakiś sposób krzywdził pacjentów, chyba tylko kobiety. Nie...

Cześć, jadę po raz pierwszy na wenecki festiwal. Nie widzę żadnych tematów na jego temat. Chętnie posłucham jakichś rad od kogoś kto już tam był. No i jeżeli ktoś w tym roku się wybiera to tym bardziej. Zastanawia mnie też czy gala zamknięcia z przyznawaniem nagród jest dla wszystkich otwarta? Widzę, że jest film...

dziewczyna 16-17 letnia u kogoś w domu na imprezie polozyla nogi na stół i nie chciała zdjąc jak inna chciała zjeśc na stole(szukam dla kogoś)

Kojarzycie może taki film, w którym postać drugoplanowa (taki starszy bokser, już na emeryturze, być może Robert de Niro, ale nie chcę mieszać) wdał się w kłótnię z gościem podobnym do Samuela Jacksona? Ten Samuel go obrażał w stylu: "No co jest dziadek, nie dasz rady?". W końcu zaczęli się bić (to było poza ringiem) i...

więcej

Dlaczego nie ma podanych użytkowników którzy wygrali tak jak w innych konkursach? chodzi o między nami żywiołami który jest już jakiś czas rozstrzygnięty

Już kiedyś pisałem o tym, ale nie znalazłem... W ciemną noc idzie w kierunku gościa czarna pantera. Facet jest przerażony. W pewnym momencie podchodzi do niego już bardzo blisko, a on woła: "Wybacz mi, bo zgrzeszyłem!", później powtarza raz jeszcze: "Wybacz mi, bo zgrzeszyłem!". Wtedy pantera daje mu spokój. Narrator...

więcej

Kiedyś szukałem, ale bez efektu.

Pamiętam tylko jedną scenę, w której jest dwóch kolegów osadzonych w więzieniu. Jeden z nich zostaje wypuszczony przez klawisza na wolność (teoretycznie), gdy ten mówi mu "Jesteś wolny. Możesz odejść". Kiedy więzień zabiera się do odejścia, strażnik strzela mu w plecy, a do drugiego...

więcej