Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

niestety pamiętam bardzo niewiele,to stary film z lat 70 albo 80,,klawisze znecali sie nad zwlaszcza jednym wieżniem,była scena,że zaczal plakac i powiedzial do nich że''ja jestem tylko człowiekiem'',wtedy jeden z klawiszy wytarł reke o niego,pozniej klawisz spytal innego(tego,co jak była praca na dworze pilnowal...

Dobry wieczór!

Poszukuję filmu, który kiedyś, dawno temu, zdarzyło mi się widzieć w telewizji - a przynajmniej jego początek. Zaczynał się w jakimś dość ponurym mieście, skąpanym w kroplach deszczu i zielonej poświacie. W jednej z pierwszych scen bohater nakładał skórzaną maskę - widać było głownie plecy bohatera i...

więcej

zainteresował mnie filmik na tiktoku, w którym odbywa się skrót wydania wyroku przez sąd na lekarzu. Przysięgli odczytują werdykt jako winny a sędzia mówi, że oddala ich wyrok ponieważ nie widzi dostatecznych dowodów.... Adwokatem tego lekarza była kobieta. tyle wiem. Nie mam pamięci do twarzy ani nazwisk więc nie mogę...

więcej

Komedia romantyczna, na samym początku chłopak bodajże Dave poznaje dziewczynę na ulicy pod domem w którym jest impreza która tozbija policja. Dziewczyna to chyba Obrey Miller ma starszego chłopaka Ronnie'go

To i ja dorzucę swoją prośbę. Niewiele pamiętam, ale może ktoś skojarzy. Jest to
amerykańskie kino familijne z lat 90. Pamiętam, że opowiada o około 10-letnim (może
młodszym) dzieciaku, który jest wychowany przez samotną matkę. Wiem, że później ten
dzieciak nalegał, żeby ona spotkała się z takim mężczyzną. Ten...

więcej

Poszukuję filmu, który rozgrywał się w więzieniu i nie pamiętam czy związany był ze sportem w więzieniu coś jak " Wykiwać klawisza". Była tam pewna sytuacja. Mianowicie, w jednej ze scen pewien mężczyzna został na wózku inwalidzkim podpalony za to że był konfidentem. I chyba nie wiem czy nie zabił kogoś w tym wiezieniu...

więcej

Cześć wszystkim i proszę o pomoc.Szukam anime ale wiem tylko tyle że były dwie części i w zależności od której części się zaczęło ogladac to zmieniał się sens fabuły. Jeśli ktoś mógłby mi pomóc to byłbym bardzo wdzięczny.

Olga Zubarry była jedna z czołowych gwiazd kina latynoamerykańskiego. Jestem zdumiony faktem że na tym portalu wydaje się nieznana. Gdyby chodziło o jakąś trzeciorzędną aktorkę to bym to rozumiał ale to była jedna z gwiazd międzynarodowego kina. Ktoś potrafi to wyjaśnić ?

W jednym z nich był diabeł w wulkanie i szatan ktoś zmusił faceta by gdzieś do skały przyłożył dłoń byłem wtedy bardzo maty gdy oglądałem. Chyba to był Szatan.
Inny film był o czarnoksiężnikach był kobieta co pływała i miała żyć dopóki będzie w wodzie w basenie ktoś zachęcał by jednak wyszła. Był tez ktoś kto złapał...

więcej

Jakoś rok temu chyba na TVNie widziałem film, gdzie:

- główną rolę grał Stallone
- był produkcji amerykańskiej
- były chyba trzy części (i ten był trzeci)
- był o jakichś najemnikach

W tej części na początku wyciągali z konwoju (pociągu) jakiegoś ich towarzysza, który był przywiązany do krzesła i miał maskę...

więcej