Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam.
Poszukuje tytułu filmu. Prawdopodobnie jest z lat 2000-2015 (wiem spory przedział czasowy). Produkcji USA.
Scenariusz dotyczył nielegalnych walk. Młodzież w wieku studentów obstawiała wyniki nielegalnych walk. Z tego co pamiętam to sami nie walczyli, ale do walk brali bezdomnych/weteranów by ci walczyli za...

więcej

Witam. Czy moglibyście polecić jakieś dobre filmy podobne do "Groźne kłamstwa" (2020)
pod względem tematyki i klimatu? Wolałbym jakieś nowsze filmy (z lat. mniej więcej
(2005 - 2023)

Dawno temu oglądałem film. Nie mam pewności, to ale to chyba była starsza Niemka, której nie wyszło za bardzo i chciała przygody. Wyjechała do Afryki. Tam poznała młodego czarnego. I on ja wykorzystywał finansowo. To chyba była niemiecka produkcji. I wydaje mi się, że były trzy filmy jednego reżysera. Coś jak trzy...

Cześć, szukam jakiegoś większego cwaniaka..
Jakiś czas temu przeglądając starsze filmy polskie, z lat 50-70 natknąłem się na to zdanie, znane z serialu DOM "jak ktoś komuś coś, to choć niewiele ale jednak zawsze"
I bardzo się zdziwiłem że to było wykorzystano właśnie w starszym filmie, a nie w serialu Dom po raz...

Szukam horroru ktory mial taka sytuacje ze osoba z ktora byl prowadzony wywiad/przesluchanie/ badanie nie byla ofiara a byla tym duchem czy tam demonem :) taki plot twist byl, tyle pamietam :( i na samym koncu ta osoba co z tym rozmawia sie zorientowala , koajrzy ktos?:D

Witam. Wczoraj w nocy trafiłam na Fokusie czy innym Discovery na końcówkę programu popularnonaukowego o tytule Milion lat naprzód 1 odc 2 czy jakoś tak i było właśnie o krioprezerwacji i pokazano fragment jakiegoś filmu/serialu, gdzie w miejscu wyglądającym na szpital pani doktor/chirurg mówiła pacjentowi o jakiejś...

Poszukuję filmu włoskiego który był emitowany późnym wieczorem w tvp 1 albo 2. Był to film thriller zawierający sceny erotyczne. Pamiętam że był w tym filmie taki cytat jak kobieta mówi do swojego kochanka który chciał ja wykorzystać finansowo - Myślisz że jestem dojna kura. Tylko tyle pamiętam. Proszę napiszcie jak...

więcej

Szukam filmu telewizyjnego. Emitowanego jakoś w połowie lat 2000. Amerykańskiego. Romans/drama. Akcja rozgrywa się na ranczo. Główna bohaterka odnosi sukcesy w biznesie i jest zaręczona. Dowiaduję się, że jej ojciec (któremu nigdy nie wybaczyła rozwodu z matką) jest ciężko chory. Mając nadzieję, że przepisze jej ranczo...

więcej

Polećcie proszę wzruszające, piękne filmy, niekoniecznie o miłości, nie muszą też kończyć się szczęśliwie. Filmy o trudach życia, które chwytają za serce, o radzeniu sobie w trudnych sytuacjach. Mam wrażenie, że wszystko co dobre już obejrzałam.

Hej, szukam filmu lub serialu, nie pamiętam co to było, pamiętam tylko że był chyba morderca który zostawiał lilie przy ciałach i chyba główna bohaterka która się z kimś spotykała i przypadkiem odkryła uprawę lilii w mieszkaniu tego faceta i musiała udawać że nie wie ale on zobaczyl chyba uchylone drzwiczki i wiedział...

więcej