Witam
Poszukuje tytułu filmy, który kiedyś oglądałem na polsacie jeśli dobrze pamiętam. Akcja rozgrywała się w Ameryce, jakiś gość stał na parapecie wieżowca i rzekomo chciał skoczyć, a tak naprawdę chodziło o to żeby odwrócić uwage. W tym samym czasie nieopodal okradali coś w innym wieżowcu. Będę wdzięczny za pomoc....
ŻYJEMY W super czasach, a nawet nie można obejrzeć sobie filmu. chcę obejrzeć Powrót syna!!!! 2000 ale nigdzie nie ma, co to ma być, kiedyś było. Pomocy!
Cześć. Co prawda kategoria to "Filmy", a ja szukam książek, ale może akurat ktoś pomoże... Otóż szukam książek w klimacie, w stylu filmów Davida Lyncha. Dziękuję za wszelkie sensowne propozycje.
W tym poście możemy wskazywać swoje osobiste top 10 najprzystojniejszych aktorów z całego świata w różnych przedziałach czasowych. Głosowanie przebiega w sposób charakterystyczny dla konkursu Eurowizji - aktorzy na miejscach 10-3 otrzymują kolejno od 1 do 8 punktów, z kolei zdobywca drugiego miejsca otrzymuje 10...
Dzień dobry, szukam tytułu starego filmu w którym młoda matka przeprowadza się do miasta brata dziennikarza, następnie szuka swojej córki, wszystkim się wydaje,że jej nigdy nie było, a to jej brat porwał.
kto grał nauczyciela historii?? tego,co wyrwał kartke dla basi,na której pisało,że zygmunt jest umierający
Niestety dużo nie pamiętam, ale jest to chyba dramat. Film jest o tym że główny bohater (Afroamerykanin) próbuje, żeby jego żona sobie go przypomniała. Spotykają się na spotkaniach coś w stylu AA. na końcu filmu ona sobie go przypomina ma obrączkę w ręku czy cos takiego. Film jest dobry zapadło mi tylko to w pamięć...
więcejWitam, mam pytanie, jakiś czas temu natknąłem się na film, który opisywał z tego co pamiętam historie jakiegoś dziennikarza/kamerzysty który nagrywał od środka jak wygląda zycie narkomanów i jak biorą narkotyki ale po czasie sam zaczął z nimi brać, kojarzy ktoś może tytuł? miałem go dać sobie do ulubionych ale...
W naszej telewizji publicznej był niegdyś emitowany film o amerykańskiej wojnie o niepodległość. Brytyjczycy robili tam za czarnego luda: Między innymi pokazywano ohydnie wyglądające brytyjskie przyjęcia i żołnierzy brytyjskich których główną rozrywką było znęcanie się nad biednymi Amerykanami (Między innymi chłostanie...
więcej