Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Gra polega na odgadnięciu tytułu filmu na podstawie opublikowanych kadrów z niego pochodzących.
1. Zadający zagadkę podaje link do screenshota (zrzutu ekranowego) przedstawiającego scenę z filmu, a jeśli sceny są mało charakterystyczne, lub film mało znany, może to być od razu dwa, trzy, lub więcej kadrów.
2. Nie...

więcej

o dziewczynie 14-17 letniej,ktora w szkole sprawia klopoty,lubi bojki,buntowniczka,na 70% usa

o niewidomej dziewczynie14-16 letniej,była jedyna osobą niewidoma w tej szkole,smiali sie niektorzy,że nie widzi

Witam, Szukam filmu puszczanego w tv z lat 90, jest to typowy thliller z tego co pamiętam jest tam motyw porwania dziecka, film dzieje sie na przedmieściach typowo amerykańskich. Wątek jaki pamiętam to jak głowny bohater wlamuje sie do domu porywacza gdzie znajduje jakies nagrania i dowody ale musi szybko uciekac bo...

więcej

Witam, film zaczynał się od przesłuchania faceta który niby miał zabić żonę ale tego nie zrobił i mówił że to fotograf zabił który miał ją śledzić i fotografować a jak się okazywało ona byla później w zmowie z tym fotografem pamiętam też że upozorowała zgon czy jakoś tak to było. Film był na YouTube ale nie mogę...

Szukam filmu w którym był budowany/remontowany jakiś most i podczas prac przy nim powstawał jakiś szkodliwy proszek, pył przez który chyba dzieci umierały lub stawały się chore. Więcej nie pamietam

A wiec stworzylem konto przez facebooka jakis czas temu na filmwebie i teraz jak filmweb odchodzi od fb i juz nie ma tej opcji nie moge zalogowac sie na swoje stare konto, uzylem tego samego maila na ktorego mam na fb ale zalozylo mi kompletnie nowe konto. Probowalem tez polaczyc konto z googlem ale to nic nie...

Witam! Film, którego szukam jest najprawdopodobniej horrorem. Szukałem go 3 dni na różnych forach itd, ale nie znalazłem więc liczę, że wy mi pomożecie. Niestety za wiele z niego nie pamiętam gdyż oglądałem praktycznie początek. Pamiętam, że była tam grupka przyjaciół, która zajechała do jakiegoś sklepu. Nie mieli...

Hej, może komuś uda się pomóc w znalezieniu filmu, niestety znam bardzo mało szczegółów. Oglądałam lata temu na VHS, akcja chyba podczas wojny w Wietnamie, chyba był tam też motyw z ambasadą. Pamiętam tylko scenę tortury z wiertarką, kolesiowi rozwiercają dłoń, potem chyba innemu chcieli rozwiercić kolano, ale zaczął...

więcej

Szukam francuskiej komedii, gdzieś z lat 2000. Opowiada o kilku różnych parach. Jedna poleciała do stanów. Ktoś coś?