Dzień dobry. Szukam tytułu filmu o amerykańskich nurkach którzy szukaj złota z czasów wojny bałkańskiej w zatopionym specjalnie mieście.
Hej. Stary film. Bogaty facet kupuje dowcip o facecie z plastrami szynki na uszach itp, który przychodzi do psychiatry i prosi o poradę dla swojego brata chyba. Dowcip wymyśla taki gruby gość w trakcie przebywania w łaźni. Słyszy ten dowcip i kręci aferę że został okradziony z pomysłu. Jeśli coś pokręciłem to...
Witam szukam starego filmu gdzie Kickboxer gwałci swoją żonę która od niego ucieka.
Kickboxer zaczyna szukać zonę i zabija wszystkie kobiety które są podobne do niej. ( ubrane w sukienkę w kwiaty, wybijał im oczy ) Policjant z dziewczyną która brała udział w ulicznych walkach szukają go i chcą go powstrzymać.
Tyle...
szukam starszego filmu o przyjacielach młodych ktorzy topią kolege w rzece pozniej to próbuja ukryc film jest starszy prosze o pomoc
Korea, ewentualnie Chiny myślę że z ostatnich 10 lat ale nie sprzed roku czy dwóch lat
jest gość albo dziewczyna (główny bohater/ka) który z jakiegoś powodu, być może przypadkowo staje się jakimś medium lub coś w tym stylu, widzi inną (faktyczną) rzeczywistość taką z demonami udającymi ludzi, którzy z jakichś tam...
Cześć, nie znalazłem żadnej wzmianki podobnej do filmu, którego szukam.
Film chyba z przełomu lat 90. i dwutysięcznych. Pamiętam jak przez mgłę, grupka popularnych nastolatków gnębi mniej popularną i mniej zamożną dziewczynę. Coś się dzieje, że przez ich zachowanie dziewczyna upada a w konsekwencji zostaje...
Szukam filmu, w którym jakąś rodzina wynajęła/ kupila sobie łódkę i okazało się, że ona jest nawiedzona. Na koniec na kamerach pokazali kobietę, która zaczęła się zamieniać w tego ducha
Witam. Pilnie poszukuje tytułu filmu, którego opis widziałem kiedyś na Filmwebie, ale teraz nie mogę go znaleźć. Opisu też dokładnie nie pamiętam, ale chyba chodziło o to, że było dwóch chłopaków, z których jeden dokuczał drugiemu i jednocześnie mieli być oni rywalami w jakichś ważnych zawodach sportowych. Ten, który...
więcejHorror w którym główną bohaterkę prześladuje duży wysoki smukły potwór podobny do Slendermana z długimi palcami w kształcie szponów cały czarny. Jedynie twarz ma białą z szalonym uśmiechem. Tylko dziewczyna go widzi i próbuje przed nim uciec. Potwór w pewnym momencie rani jej rękę przez co wszyscy myślą że dziewczyna...
więcej