Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Kochani,
Zwracam się z ogromną prośbą!
Piszę pracę magisterską o legalizacji związków partnerskich i jeden z rozdziałów jest poświęcony związkom osób homoseksualnych w Islamie. Wiem, że istnieje film dokumentalny z 2007 roku pt. „Homoseksualizm w krainie półksiężyca”. Tylko nigdzie nie mogę go znaleźć. Byłabym...

Wiem wiem - nic oryginalnego.
Otóż wzieło mnie na wspomnienia. Filmy które ogladalem wiele lat temu jeszcze na VHS. Za nic nie mogę ich odnależć

1. Wojenny film który miałem na trzech kasetach (trzy części). Jest front wschodni, jest front zachodni, cały przebieg wojny z tego co pamiętam, na końcu niemcy szykują...

więcej

chodzi o Królową śniegu Lumikuningatar1986 jest to gdzie z nag napisami przynajmniej?

film to horror slasher prawdopodobnie i jedyne co pamietam to ze morderca miał taką przeszłość ze mieszkał z ojcem w lesie i pewnego dnia podpaliła się szopa w której był morderca i jego ojciec z chęcią uratowania go chciał wyważyć dzwi siekierą ale wrąbał mu siekiere w twarz i myslał ze umarł od obrazen a druga scena...

więcej

Hej ;) Szukam filmu Dance Academy. Gdzies kiedys ogladalam serial i wiem ze jest film jako kontynuacja. Znalazlam na Prime ale juz wycofali :( Wiecie gdzie mozna obejzec ??

Fabuła była o tym, że grupa ludzi wybrała się na wycieczkę do wioski w której miejscowi byli z leksza upośledzeni, robili taki jakby teatr na żywo, gdzie wszyscy zbierali się na trybunach z kamyczkami w rękach i jakby klaskali nimi krzycząc ,,brud". Więzili tych wycieczkowiczów i torturowali ich dla rozrywki. Pamiętam...

więcej

Witam. Poszukuję filmy bądź serialu w którym jest wątek o unieruchomieniu auta przez wyjęcie świec. Nie kabli zapłonowych a świec.

Jak wam się podoba Elizabeth Olsen, lubicie ją i jej grę aktorską ? Bo ja ją szalenie lubię.

Pożal sie Boże idiotów ktorych są administratorami tego portalu. Co jest do k$rw nędzy z aplikacją???i dlaczego na kazdy zasr@nym kroku są reklamy???

Sszukam filmu western na poczatku jest pojedeynek jeden zabija drugiego na ktorą to smierc ojca patrzy sie syn po latach chce sie zemscic wraz z zona jada do miasteczka gdzie ten gosciu rzadzi zabijaja ludzi on zostaje tam szeryfem a jego zobne cche ten zabojca dostac prosze o pomoc