Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Cześć,
Czy jest ktoś w stanie pomoc znaleźć tytuł filmu, który oglądałem prawdopodobnie w roku 2009. Raczej na pewno film został wyprodukowany w latach 2000-2010. Dokładnie tez nie pamietam, ale oglądałem go kilkanaście lat temu i kojarzy mi się ze to był 2009 rok gdy go widziałem. Emitowany był na kanale Puls, Puls...

więcej

Kiedyś już pytałem tu na forum, ale może ktoś akurat teraz pomoże ;-)

Szukam tytułu filmu prawdopodobnie z Korei, a na pewno gdzieś z tamtych rejonów, o ile nie z Chin, w którym główna bohaterka, która jest nastolatką była prześladowana przez szkolnych rówieśników. Głupi żart nastolatków doprowadza do tragedii, w...

więcej

Hej,
przypomniała mi się scena filmu, który widziałem na pewno w telewizji typu Polsat/TVN lub jakimś bardziej niszowym.
Działo się to w łodzi podwodnej gdzie albo:
- odbył się 'bunt' i jeden próbował zabić drugiego(z członków załogi) i tak się szukali po tej łodzi
- transportowali jakiegoś więźnia i on im uciekł...

więcej

Cześć, przypomniał mi się pewien film, jest możliwość, że mieszam ze sobą dwa różne filmy.

Grupa znajomych (wspinaczy górskich) znajduje w lesie uwiezione pod ziemią dziecko. Od momentu zabrania tego dzieciaka zaczęły się dziać dziwne rzeczy, albo jakieś stwory ich zaczęły gonić albo coś paranormalnego. W jednej...

o mlodzieży, 16-19 latzgineła dziewczyna,usiłowali to ukryć zamiast udzielic wcześniej pomocy,jedna dziewczyna polozyla noge na tej martwej dziewczynie

Jak powyżej

Witam, to mój pierwszy post na filmweb.

Czytam forum od dawna ale zdecydowałem założyć konto bo od jakiegoś czasu nie mogę znaleźć filmu, który pamiętam jak przez mgłę ale nie pamiętam tytułu.

Co więcej, gdy opowiadałem znajomym to się śmiali, że nie słyszeli o takim filmie i chyba mi się to przyśniło.

Na...

więcej

Szukam filmów gdzie grupa przyjaciół wyjeżdża i coś się dzieje :)
Znam między innymi Piątek 13-go (2009) czy Ruiny
Dajcie co znacie :))

Hej. Poszukuję baardzo starego horroru o nawiedzonej lalce. Chat gpt zawiódł więc liczę na znawców filmów.
Film zaczyna się jakoś tak: otóż chłopak wraz ze znajomymi wchodzi do antykwariatu i tam w gablocie widzi lalkę. Kiedy zbliża do niej dłoń, przechodzi jakiś impuls elektryczny. Po wszystkim wraca do domu i się...

więcej

https://www.youtube.com/watch?v=68lFsn4V_50