Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Ogólnie to tak jak w tytule, poszukuje starego filmu karate shaolin, obejrzałem go kiedyś z dziadkiem jeszcze jak były kwadratowe telewizory, nie pamiętam totalnie nazwy bo to było paręnaście lat temu, ale wiem że był na pewno świetny skoro utkwił mi w głowie.

Opisze jedyną scenę jaką pamiętam:

Bodajże to było na...

więcej

Hej, oglądałem kiedyś film, z pojedynkiem na rewolwery, gdzie na dźwięk dzwonu do siebie strzelali, pomoże ktoś?

Szybkie pytanie czy ktoś wie ...czy można i gdzie obejrzeć wszystkie odcinki serialu BEVERLY HILLS 90210???
ZA POMOC DZIEKUJE

Szukam filmu gdzie tematyka była na zasadzie człowieka który wymierzał samosąd, ale wcześniej dawał ostrzeżenia, Tylko działał na złych ludziach.. coś mi się wydaje ze główny bohater się nazywał Johny...

o dziewczynie,która spała z chłopakiem koleżanki za jej plecami

nie wiele niestety pamiętam,ale 1- w szkole dokuczali dziewczynie ktora była na wózku inwalidzkim,2-dokuczali w szkole niewidomej dziewczynie

Cześć :-)

Kiedyś, gdzieś w latach 90-tych oglądałem nocą film (chyba TVP 2), który opowiadał o jakimś rodzie. Był tam zamek, który był dziedziczony od pokoleń. Wspólne było to, że żaden człowiek z męskiej linii rodowej nie dożywał chyba 40-stu lat, może 43? W filmie okazało się, że w zamku jest kobieta demon, która...

więcej

Witam tydzien temu oglądałam film akcji z tamtego roku może 2021 , ale zapomnialem tytulu lol

fabula prosta jest para ktora cpa , chcą przestać i sie pobrac , lecz ona nie daje rady , zapala sie , facet się mści na tym który dał jej prochy , a całym guru szajki jest nowy facet siostry napalonej laski , ,...

więcej

szukam filmu tytulu w którym wysylaja misje jakas w autobusie z jaka lekarka wiem ze konczy sie ze ona z córka zostaja zabite pod brama jak uciekaja przed zombie

Szukam filmu, niestety nie pamiętam zbyt wiele.

Dziennikarka miała napisać artykuł (nie pamiętam o czym). Udała się na miejsce do dworku. Właściciel był bardzo zamożny. Zakochali się w sobie. W jednej ze scen odbyło się polowanie na lisy? . Uczestnicy wzięli udział w losowaniu kto z kim będzie w parze. Jedną z...