Cześć! Szukam tytułów filmów. Pamiętam tylko po jednej scenie
1.Ludzie jadą kabrioletem, goni ich policja. Wjeżdżają w ślepy zaułek i przenikają przez mur, za nimi również policja. Trafiają do jakiegoś innego świata, gdzie czekają na nich ludzie z mieczami.
2.Kobieta stoi w sklepie z małym psem na rękach, do...
Witam, jak w tytule. Najbardziej interesują mnie filmy, w których akcja toczy się w takich krajach jak Polska i Niemcy, ale inne kraje oczywiście też mogą być. Widziałam już:
W domu innego
Lore
Róża
Kobieta w Berlinie
Jeniec tak daleko jak nogi poniosą
Wojna uczuć
Witam, jeśli ktoś uważa, że spamuję to przepraszam, ale jestem nowym użytkownikiem. Chciałbym ocenić film, ale kompletnie nie wiem gdzie wyskakuje taka możliwość? Wchodzę na film i nie mam tam możliwości wystawienia oceny.
Pozdrawiam
Film opowiada o chłopaku, który przyprowadza nietrzeźwą dziewczynę po imprezie do siebie do domu,myje ją i daje nowe ubrania. Następnie dziewczyna pracuje u niego jako kelnerka/barmanka i zakochuje w nim.
Ktoś coś kojarzy?
Film opowiada o chłopaku, który przyprowadza nietrzeźwą dziewczynę po imprezie do siebie do domu,myje ją i daje nowe ubrania. Następnie dziewczyna pracuje u niego jako kelnerka/barmanka i zakochuje w nim.
Ktoś coś kojarzy?
siemka szukam filmu, niestety mało z niego pamietam, ale postaram się nakraść fabule jak najbardziej tylko potrafię.
A wiec film z tego co pamietam polegał na grupce osób chcących odnaleźć UFO ? chyba tak. Wiec pewnej nocy udali się z kamerą do chyba jakiegoś opuszczonego domu i na polanie obok tego domu z tego co...
Nie pamiętam tytułu filmu..
Film opowiada o chłopaku, który przyprowadza nietrzeźwą dziewczynę po imprezie do siebie do domu,myje ją i daje nowe ubrania. Następnie dziewczyna zatrudnia się u niego jako kelnerka/barmanka i zakochuje w nim.
Ktoś coś kojarzy?
Siema w sumie nie do końca o filmach, ale dział o grach został usunięty.
Jak sobie ostatnie tak myślałem to jakoś nie za bardzo potrafiłem sobie przypomnieć jakichś dobrych gier w stylu filmowych murder mystery czy też whodunnit - czyli w skrócie filmów kryminałów/thrillerów/horrorów, w których dochodzi do...
od jakiegoś czasu szukam tytułu filmu, zdawało mi się że brzmi ten tytuł obłęd ale nie znajduje go : to thriller/horror z lat 1998-2004, produkcja usa : głównym bohaterem jest student lub nauczyciel rysunku, w domu gdzie wynajmuje pokój lub mieszkanie dochodzi do morderstwa, bohater popada psychiczne problemy, chłopak...
więcej