Widziałam zwiastun filmu: chłopak piosenkarz zakochuje się z zwykłej dziewczynie. Jedzie ona na rowerze i wpada na bilbord na którym jest fotografia piosenkarza i wychodzi on z autokaru w którym jechał. Zna ktoś tytuł filmu? Chciałabym obejrzeć. Jest to chyba film holenderski, ale pewności nie mam.
Witam!
Poszukuję filmu obejrzanego w TV przed wielu laty.
Pamiętam jedynie że rzecz dzieje się w psychiatryku, a przynajmniej część którą zapamiętałem gdzie ktoś mówi że jeśli psychicznie chorych będzie więcej niż normalnych to kto będzie tym nienormalnym?
Z góry dzięki za podpowiedzi:)
Szukam tego filmu już od dawna, ale może w końcu się uda. Oglądałam go ze 20 lat temu, wydaje mi się, że może być z lat 90, ewentualnie początek 2000 roku, produkcja USA bądź Kanada. Pamiętam tylko scenę, gdy mężczyzna siedzi w furgonetce, gdzieś na uboczu z nową poznaną kobietą. Podjeżdża do nich radiowóz i policjant...
więcej
Pierwszy z nich jest o chłopaku który zdradził swoją dziewczynę z jedną z lasek ze szkoły w basenie. Dziewczyna traktuje to bardzo poważnie i żąda by chłopak wybrał ją zamiast swojej partnerki, kiedy jednak on odmawia ona próbuje zniszczyć mu związek i życie ujawniając co zrobili.
Drugi jest o nauczycielu który pod...
Witam szukam filmu Filmy o miłości mimo różnicy wieku i tez poszukuje filmik w którym sceen filmu był ze młody mezczyzna na ulicy patrzy z ukrycia a tu jego kobieta uprawia seks z starym dziadkiem.. szukam jak ten film nazywał się .. przy okazji szukam filmów Filmy o miłości mimo różnicy wieku.
Gra polega na podaniu kilku (mimum trzech) cech charakterystycznych dla danego aktora/aktorki (np. wiek, narodowość, role) Później dodajemy kolejne podpowiedzi. Po odgadnięciu i potwierdzeniu przez zadającego, gracz ma godzinę na zadanie własnej zagadki, po tym czasie ktoś inny może ją przejąć.
Jeśli nie masz...
poszukuje filmu animowanego z teamtyka wojenną w tle gdzie był motyw zmiany ludzi w zołnierzy w specjalnych maszynasz gdzie formowało sie ich jakby byli z ciasta lub plasteliny. Pamietam też zwierzęta chowały sie w brzuchu wieloryba i uciekały przed czymś. A na końcu filmu wyszedł kościotrup jakiegoś zwierzęcia...
Kopiuje z innego forum. Kojarzy ktoś może?
"szukam filmu/serialu emitowanego w latach 80 - pierwsza połowa. Pierwszy - postacie Kościej Nieśmiertelny i Leśne ( Jednookie? ) licho, podróżowanie po krainie na murowanym piecu ( stąd wnoszę że produkcja prawdopodobnie ZSRR). Kościej uwolniony przez kogoś tam ( wisiał...
Cześć, szukałem go już kiedyś ale bez skutku, może teraz znajdzie się ktoś kto kojarzy film.
Niestety pamiętam strasznie mało z niego.
Jest scena w które 5-6 facetów siedzi w barze piją sobie i gadają chyba o płci pięknej, w pewnej chwili pada tekst " musimy grać w ich grę" chodziło o to żeby lepiej rozgrywać...