Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

wydaje mi się że jest to typowi film o nastolatkach w amerykańskiej szkole, pamiętam że jest tam podrywacz ( chyba w fiołkowej koszuli), akcja dzieje się wokoło drużyny sortowej.
wiem na pewno że śą różne wersje tego filmu z różnych krajów. oś fabulanna jest taka sama a różnią się spory.... jest chyba lacrose oraz...

O dziewczynach w szkole,jedna dokuczała innej,niszczyła jej okulary(i chyba tez aparaty słuchowe)

Witam. Czy polecilibyście jakieś filmy, w których głównymi bohaterami są dwaj bracia?
Jak np. "Kin. Zabójcza broń". Gatunek dowolny

Z tego co pamiętam film składał z kilku historii.
Jedną z nich jest historia mająca miejsce w campusie uczelni. Studenci organizują balangę. Student zaliczający kolejne dziewczyny, poznaje następną i po imprezie następnego dnia okazuje się, że mężczyzna jest ..... w ciąży

Witam szukam filmu o dziewczynie którą znalazł policjant podczas wizji lokalnej po śmierci starszej kobiety w jej domu. Dziewczyna ta nie umiała mówić i zachowywać się przy ludziach. Po jakimś czasie zaczęła wypowiadać słowa podobne do angielskich. Po jakimś czasie pokazała policjantowi grub swojej siostry której...

Cześć

Do niekomercyjnego projektu poszukuję młodego (20-30 lat) aktora do głównej roli. Interesuje mnie mężczyzna o dużej ilości mięśni, połączonych z niskim poziomem otłuszczenia organizmu. Mają forumowicze jakąś sugestie?

Witam, poszukuje tytułu filmu który oglądałem ponad 20 lat temu. Pamiętam tylko że taksówkarz znalazł na tylnym siedzeniu walizkę pełną pieniędzy które należały chyba do mafii , musieli go złapac i torturowac bo komuś polewali nogi wrzątkiem. Głównemu bohaterowi pomagała jakaś pielęgniarka. Ktoś ma jakiś pomysł?

Witam, ostatnio przypomniał mi się fragment dziwnego filmu ale nie pamiętam jego nazwy.
Była tam scena gdzie larwa lub coś podobnego wypełza ze skóry kobiety zostawiając ślad jakby popiołu lub ziemi po czym próboje wskoczyć jej do buzi lecz ona się krztusi i go wypluwa.

Jeśli ktoś wie o jaki film może chodzić...

Osobiście odczuwam nieprzepartą słabość do aktorek brytyjskich (Wśród moich ulubionych aktorek aktorki brytyjskie dominują prawie bez wyjątku, jaka szkoda że nie dane mi poznać chociaż jednej) A jaka jest wasza ulubiona aktorka pochodząca z tego pięknego kraju ?

Jak w temacie, od pewnego czasu pisanie postów to jakaś masakra.
Zakładam, że nawet pisząc TEN post będzie to samo.
Filmweb wstawia jakies zanawiasowane BR <br/>
oraz ucina polskie znaki wstawiając plątaninę &%^$# jakby cenzura bluzgów.

Też tak macie ?