Cześć, pomóżcie proszę :)
Początek w więzieniu, Gacek cały czas biega, na spacerze i w celi na bieżni. Skrupulatnie mierzy czas i dystans, aby po wyjściu z perfekcyjnym zgraniem okradać banki i możliwe że jubilerów.
Coś mi z tyłu głowy gra brytyjski akcent, ale pewności nie mam co do kraju produkcji.
Jak wpiszę w googlach taki temat to niemal wszystkie linki wiodą na Youtube, a ja nie chcę być uzalezniony od Youtube, poza tym za każdym razem trzeba tam targać film - tym razem mam 2,5 GB film więc tym bardziej nie chcę tego robić. Jeśli już przy takim temacie to może znajdzie się też program do dodawania dodatkowej...
więcejPoszukuję filmu z lat 90, może już z 2000r. Jest to polska animacja, chyba słaba (chociaż nie pamiętam za dobrze) i bardzo dziwna. Zwłaszcza muzyka była beznadziejna. Tytuł to coś w stylu "Momo", albo "Moma", ale szukałam i nie mam bladego pojęcia co to może być. Tytuł ma w sobie dwie sylaby. Gdyby ktoś coś wiedział,...
więcejPiszę pracę dyplomową na temat filmów o nauczycielach i szukam nauczyciela języka obcego pracującego w szkole do 20-30 minutowej rozmowy. Z góry dziękuję.
-dwóch braci syjamskich
-pracują w fast foodzie, mają sporo znajomych
-jeden z braci jest dość przebojowy, drugi jest skrypty i ma napady lękowe
-jest scena w której ten "przebojowy" bzyka łaskę, podczas gdy drugi chowa się za prowizorycznym parawanem:)
Pozdrawiam
Hej poszukuje tytułów jakie znacie
Fajne komedie familijne o wakacjach
..jak dzieciaki mlodziez je spędza...przyrody itp..
Jesienią tego roku na się ukazać film Napoleon w reżyserii Ridleya Scotta. Pomijając fakt że ten temat jest oklepany straszliwie (Liczbą filmów których bohaterem był Napoleon jest niezliczona ) pytanie grzmi czy powinniśmy już się bać tego w co biednego Napoleona przerobią czy nie ? Bo Wiking potrafił być filmem...
Witam,
Szukam horroru sprzed (!) 2000 roku z morderczą lalką. Od razu zaznaczam, że to nie "Chucky", "Władca lalek", "Lalki", "Lalka brzuchomówcy" czy "Ukochana laleczka".
Film zaczyna się od sceny, w której poławiacz krabów na kutrze w jednej z pułapek znajduje zwykłą plastikową zabawkę dla dzieci. Nagle lalka...
Witam, od dłuższego czasu bezskutecznie szukam tytułu thrillera, którego akcja toczy się w szpitalu psychiatrycznym. Film z czasów VHS i wypożyczalni, nigdy później nie widziałam go na DVD w TV ani na necie. Produkcja Kanada lub USA rok najpóźniej '99. Początek charakterystyczny: ciemny ekran, słychać tylko głos...