Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Wczoraj rozpoczął się festiwal w Cannes. Są tam moi młodsi koledzy i koleżanki oraz znajome i znajomi tam są. Czuję się jak gówno i nie mam kompletnie do niczego siły. Nie ma mnie tam niestety. Mam wszystkiego dosyć i gigantyczny żal do życia oraz prawdopodobnie co siebie. Ja przez swoich rodziców nigdy nie byłem sam...

więcej

Szukam filmu starszego z napisami o chlopcu który biega z dziewczyna ktora ma innego chlopaka on chce jej sluzyc film azjatycki na koncu on jej sluzy prosze o pomoc

Cześć, czy jest ktoś w stanie mi pomóc? W dzieciństwie oglądałem pewien film na VHS. Nie jestem w stanie go samodzielnie znaleźć. Z góry dziękuję za pomoc :) Film był w stylu power Rangers zdobywanie mocy itp. Pamiętam że na końcu filmu mistrz okazał się olbrzymem a głównego złego pokonali wiązac ja kokardmi i uległa...

więcej

Szukam filmu chyba japoński o dominacji bdsm gdzie chlopak biega za dziewczyna i chce jej sluzyc ona na poczatku nie chce ale pozniej juz tak na koncu chyba ona go zabija film byl z napisami prosze o pomoc

Hej, poszukuje tytułu filmu, który dawno temu oglądałem prawdopodobnie thriller/horror fabuła opowiadała o chłopku co sobie wyobrażał, że mieszka ze swoją piękną żoną i dziećmi w domku, a później się okazuje, że dom nie jest taki jak on sobie wyobraża, tylko jest to opuszczony budynek, a on wyszedł z psychiatryka i...

Witam , szukam filmu w którym pewna matka pracuje jako tancerka w klubie nocnym. Ma ona dobrze zbudowanego syna, który bierze pracę w klubie jako ochroniarz, pod warunkiem że jego matka zostanie zwolniona aby nie musiała tam pracować. Liczę że wam się uda :D, Gdy 8 lat temu pytałem to się udało (wtedy chodziło o...

Mam wielki problem.Jak sie nazywa ten film.Opowiem wam w wycinkach.

Film nazywał się jak jego główna bohaterka którą przyjął adwokat do jego firmy.Bohaterka dostała sprawe w ktorej badała przyczyny skazonej wody w pewnym miasteczka.W filmie ludzie z miasteczk a podpisywali sie pod jakas petycja zeby skierowac...

Hej
Jak nazywa się film o mężczyźnie który wymierza sprawiedliwość na osobach które robią innym krzywdę,
Sceny które kojarzę to:
Jest obława na tego mężczyznę, jedzie autem przez jakiś port (są tam magazyny, rzeka i chyba kontenery morskie) zatrzymuje go policja i po okazaniu prawa jazdy policjantowi ten go...

Witam około 9 lat temu oglądałem komedię o z tego co pamiętam o złodzieju i jego zakładniku którzy byli ścigani przez policję. Policjanci myśleli że zakładnik to złodziej a złodziej to zakładnik. Ten zakładnik w wyniku wypadku postrzelił tego złodzieja. Zakładnik miał córkę którą chciał się opiekować. Jeśli ktoś wie...

więcej

Szukam filmów z Ralfem Moellerem tam jak ten: https://youtu.be/1nPeyKu3cwI?t=148