Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Zna ktoś fajne soundtracki z filmów może mało znanych ale z fajnymi soundtrakami

z mojej perspektywy, chyba Bartek Czartoryski, ktoś może podać "normalnych krytyków" którzy dużo oceniają? ;-)

nie założyłem tego wątku dla hejtu, zastanawiam się kogo se dodać do obserwowanych

proszę o kulturę w odpowiedziach

Witam wszystkich poszukuję bajki z dzieciństwa była o pewnym stworze który odwiedził pewne rodzeństwo lub rodzinę a za nim podążał ten sam stwor tylko byl po zlej stronie bo tamten byl nastawiony przyjaznie one byly chyba z innego symiaru czy swiata już nie pamiętam pamiętam tylko odcinek jak pojechali biwakowac a za...

więcej

Mam nadzieję że ktoś skojarzy i pomoże. Film oglądałem dość dawno temu, minimum 20 lat. Mocno zapadał mi w pamięć. Kilka osób zgwałciło kobietę, w tym taki mlody chłopak który tego nie chciał ale pod przymusem zrobil. Bądź tylko się przyglądał, ale raczej rowniez byl uczestnikiem Później większość z nich lub wszyscy o...

więcej

Witam, poszukuje filmu, w którym ludzie zostają 'pochłonięci' przez ciemność, lub coś w tym stylu. Nie pamiętam dokładnie przez co, ale świta mi, że wszędzie zapadała ciemność i ludzie znikali, lub coś w tym stylu. Nie był to na pewno film pod tytułem PLAZMA, ale było to coś podobnego. Film nie należy do najnowszych,...

więcej

oglądałam kiedyś taki film typu thiller
do biednego miasteczka przyjeżdża para (albo się przeprowadza albo z jakiegoś innego powodu), od jakiegoś czasu z tego miasteczka giną dzieci i nie wiadomo co się dzieje
pod koniec filmu okazuje się że ta para (lub jedna osoba z niej) uprowadzała te dzieci i dawała innym...

Duplikat

Hej
chcielibyście powrócić do dawnych bajek, filmów zwykłych czy familijnych?
Polecam Disney plus ! Osobiście mam tam konto !
pisz priv po więcej

Spragnieni miłości czy 2046???

proszę o poważne odpowiedzi ludzi którzy obejrzeli (najlepiej obydwa filmy)

czy to są bardzo podobne filmy, czy narracja jest trochę inna, możecie nawet napisać który jest nudniejszy/lepszy/bardziej przystępny

Film oglądałam ok. 10 lat temu w telewizji, na jakimś kanale dodatkowym Cyfrowego Polsatu. Na pewno nie był polski. Była tam rodzina mama, tata + 2 synów. Nie pamiętam za wiele, ale w pewnym momencie stali się bardzo biedni, matka trafiła chyba do sanatorium, ojciec zniknął, a młodszy syn wyjechał do dalszej rodziny....

więcej