Polski film lata 2 tysięczne Sex pokazy, za szybą ? Córka głównej postaci (może Stuhr) rozbiera sie jakby w domku zbudowanym z szyb a dookoła sa trybuny z widownia? W pewnym momencie ojciec przychodzi na występ a się okazuje że to jego córka i rozbija kamieniem szybę. Ona chyba pokaleczona .Oglądałem jako dziecko, ale...
więcejHej mam problem ze znalezieniem filmu,fabuła rozgrywała się na dwóch płaszczyznach czasowych przeszłość teraźniejszość ,byl to to dramat rodzinny w którym dwie siostry chciały dowieźć sprawiedliwości w sądzie po latach za smierć ich młodszej siostry,bodajże był motyw ekshumacji i pamietam ze macocha była...
Witam szukam filmu gdzie na początku detektyw potrąca mężczyznę, aby ukryć ciało chowa go do trumny wraz ze swoją matka. Potrącony okazuje się przestępca.
Cześć :)
Szukam dwóch filmów familijnych. Na pewno są z lat 90-00
1. W filmie występuje chłopiec i iluzjonista. Pamiętam, że asystentka tego iluzjonisty została zamieniona w panterę/tygrysa.
2. W filmie głównym bohaterem jest chłopiec który zaprzyjaźnia się z dziewczynką która jest duchem i ma na imię Sofia...
Ojciec z córką żyją we dwójkę, jego żona chyba zmarła. Córka poznaje nagle biologicznych rodziców i rozważa wyprowadzkę, ojciec staje przed ryzykiem utraty córki i życia w samotności. Film chyba amerykański, lata na oko 90.
Witam .
Oglądałem kiedyś film o outsiderze zakochanym w popularnej ,a do tego zajętej dziewczynie .
Pamietam ,że była tam sytuacja gdzie ktoś namazał coś na ścianach na tą dziewczynę i jej chłopak pobił tego outsidera myśląc ,że to on .
Ogólnie tu SPOILER
Film nie kończy się tak ,że ona wraca do swojego...
Cześć, szukam czegoś, co można obejrzeć z dziećmi. Odwiedzają mnie czasem takie małe darmozjady z rodziny, w większości dziewczynki i przy okazji coś im innego niż plugawe tv zawsze pokaże. Mam dobre serce i nie puszczam psiego patrolu. Ostatnio zaserwowałem "Ewa chce spać" i były zachwycone. Polećcie coś dostępne na...
więcej
Szukam serialu, który oglądaliśmy w dzieciństwie, mogły to być lata ok. 2005 r.
To, co pamiętamy, to że trójka rodzeństwa przenosi się do różnych miejsc i epok (przez jakieś portale w drzewach, ale chyba nie tylko), bo szukają kogoś ze swojej rodziny. Musieli wrócić w odpowiednim czasie, żeby nie zostać tam na...
Szukam tytułu filmu. Główna bohaterka, po rozwodzie przeprowadza się, ma dwójkę dzieci i ich opiekunką zostaje facet trochę młodszy od niej. Zakochują się w sobie, ale coś się między nimi. On postanawia wyjechać chyba na jakaś misję humanitarną. Tam spędza trochę czasu i adoptuje syna. Wracają do stanów i tam spotyka...
więcej1. Film o ojcu (kojarzy mi się Dustin Hofman ale nie znalazłem u niego w filmografii) i córce (miała ciemne, dość krótkie włosy), prawdopodobnie amerykański, starszy (lata 90 szacuję). Matka dziewczyny umarła więc żyli we dwójkę, aż tu nagle okazuje się że dziewczyna ma innych prawdziwych rodziców, których poznaje i...
więcej