Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Proszę o pomoc - gdzie zobaczę film jak w tytule i pozostałe dwie części ?

Witam.Niedawno znajomy pokazal mi trailer nowego filmu ktory ma dopiero wyjsc, podobno tworcow johna whicka. On nie pamieta i nie moze znalezc, a ja jedyne co wiem o nim to ze byl chyba pustynny ktajobraz, i w trailerze glowny bohater rzucil mina przewiwpiechotna typowi w glowe

Irlandzkie lub angielskie biedne osiedle, historia ma kilka wątków,,ale jednym z nich jest przemoc męża wobec żony spodziewającej się dziecka- kobieta na skutek pobicia roni synka.POMOCY!!!

hej szukam filmu podobnego do "Lodowy szlak" przypomniał mi sie znacznie starszy film też był transport ciężarówkami po lodzie.
nie jest to "Cena strachu"

Waszym zdaniem mówią prawdę??

Chodzi mi o tą która tańczy z prawej strony w pierwszej minucie i jedenastej sekundzie (1:11) filmu, albo proszę o tytuł filmu w którym tańczą. Ta aktorka która tańczy z lewej strony chyba grała w jakimś serialu komediowym o parze żyda z nieżydówka albo odwrotnie i ich tam perypetiach (czy jak to tam się nazywa) w NY...

więcej

Nie pamiętam dokładnie, ale jakiś typ budzi się ledwo żywy w hotelu w górach, w łazience leży kobieta w kałuży krwi uderzona jakąś figurką idealnie w tym momencie wpada policja. Potem okazuje się, że jakieś starsze małżeństwo pracujące w tym hotelu miało coś z tym wspólnego (facet chodził po parapetach i wchodził przez...

więcej

Witajcie zacni przyjaciele. Poszukuje filmu. Nie mam pojęcia co to za film - jaki to był gatunek… mógł to być romans, thriller, sensacyjny, cokolwiek. Szukam filmu na podstawie sceny, którą widziałam i którą pamietam. Film był chyba na TVP2, jakieś 15 lat temu, wieczorem. A była tam taka scena: stoi mężczyzna i...

Film oglądałem 2 lata temu. Opowiada o mężczyźnie który wyszedł z więzienia i zamieszkał u swojej babci w domu rodzinnym. Babcia wynajmuje teren swojego domu również rodzinie patologicznej w przyczepie. Mają oni syna który czuje się dziewczynką. Film jest amerykański

Witam, kilka lat temu w telewizji zobaczyłem końcówkę filmu w którym zawodnik jakiegoś najpewniej krwawego turnieju wkłada sobie w ochraniacz kawałek deski, wraca na ring po czym przeciwnik kopie go łamiąc sobie nogę. On dostaję walizkę pieniędzy za wygraną i stojąc na jakiejś drodze z nią organizator turnieju celuje w...

więcej