Proszę wybaczyć prywatę, niemniej
Osoby zainteresowane egzemplarzem recenzenckim mojej książki proszone są o kontakt na priv
Witam. Szukam filmu pochodzi on z lat 80 tych. Bogata para chce nakręcić film o dzungli czy też o tubylcach proszę o pomoc przewodnika on się zgadza potem trafiają na ludobujcow, kobietę porywają a mężczyznie dają szanse na ucieczkę ale nie udaje mu się odceli mu głowę, ten przewodnik ratuje ta kobietę z tego co...
Pamiętam że dwoje kochanków jechało samochodem i spowodowali wypadek w którym ucierpiał młody mężczyzna w innym samochodzie. Zdarzyło się to w lesie na pustej ulicy bez świadków więc ta para postanowiła to ukryć. Zabrali ze sobą telefon tego mężczyzny i pojechali dalej. Nie pamiętam jak to się stało, ale ta para...
Potrzebuję znaleźć tytuł filmu na faktach, nakręconego po 2000 r, gdzie główny bohater dobrowolnie wciela się do legii cudzoziemskiej i walczy podczas I wojny światowe. Aktor jest francuzem o azjatyckich rysach.
Cześć, proszę podsuńcie jakieś propozycje filmów jak w temacie, coś jak "Pomiędzy nami Góry"; "Arktyka"; "Przetrwanie" ale też może być coś takiego jak "Nienawistna 8"; "Mroźny Wiatr". Z góry dzięki za propozycje. Miłych seansów !
Hej;)
Mam nadzieje, ze ktoś pomoże mi rozwiązać nurtujaca mnie od dawna zagadkę.
Kojarze z dzieciństwa bajkę w której dwoje postaci (wydaje mi się ze były to zwierzęta) dopływa na tratwie na wyspę na której jest wulkan. Są tam mieszkańcy, do których wulkan przemawia i wrzucają do krateru dary w postaci jedzenia....
Wie ktoś jak dodać nowy temat na forum konkretnego filmu na telefonie? Widzę forum, posty użytkowników, mogę odpowiadać, ale sama nie mogę dodać nowego tematu. Na laptopie działa.
Dzień dobry,
Poszukuje tytułu filmu o mniej więcej takiej fabule: pewien mężczyzna jedzie samochodem i zabiera autostopowicza. W trakcie ich podróży zostaje podana ze poszukiwany jest seryjny morderca oraz ktoś kto napisał na bank. Wiadomo ze chodzi o nich, tylko nie wiadomo kto jest kim.
Film oglądałem ładnych...
Podąża za Karą Robinson, która dostarcza uprowadzenie i wykonanie powala seryjnego mordercę.
Nie można odnaleźć na filmweb
Cześć. Jestem tu nowy i sam sobie się dziwię, że dopiero teraz się zarejestrowałem bo X muza jest moją ulubioną. Zaczynam jednak od pytania. Oglądałem kiedyś film, w którym główny bohater stojąc w mieszkaniu (wieczorem lub w nocy- ciemno) patrzy przez okno na chodnik gdzie stoi jego prześladowca. Mężczyzna ( żywy lub...
więcej