Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Opowiadał o chłopaku, który chyba pojechał na wojnę, potem jego dziewczyna związała się jego przyjacielem, po tym jak dowiedziała się że ukochany rzekomo nie żyje. Jednak on potem wraca... I w sumie tylko tyle pamiętam. Pomoże ktoś? :)

Od kilku dni poszukuje filmu z którego pamietam 2 sceny, jedna to ze jeden z wojowników wszedł w jaskini do jakiegoś źródła żeby być silniejszy i przerwali mu ten rytuał i stał się zły i na końcu walczył z jego początkowym przyjacielem na wzgórzu i jeszcze była jakaś kobieta, film z mieczami i jakimiś mocami, na końcu...

więcej

witam,
w erze VHS (pewnie przełom 80/90) zdarzylo mi się po wymianie kasety dostać nagranie "Kina nocnego" z TV mimo iż na nalepce były zupełnie inne tytuły. W każdym razie fabułę pamiętam dość dobrze mimo iż oglądałem go tylko raz a lat już sporo minęło. Opiszę główne wątki, może ktoś z Was trafił na ten film...

Kiedyś widzialm taki program 'słońce, woda totalna swoboda' czy wiecie gdzie mogłabym to jeszcze zobaczyć?

Chciałbym się dowiedzieć jakie są wasze ulubione i jakie wogle są filmy z zupelnie zaskakującymi, niespodziewanymi zakończeniami. Na początek "rzuce" kilka znanych mi przykładów:
1/ podejrzani
2/ fight club
3/ lęk pierwotny
4/ sekretne okno

Chciałbym też dowiedziec sie o filmach, w których nastepuje taki zwrot...

więcej

To co pamiętam:
-akcja dzieje sie w szpitalu psychiatrycznym (tak podejrzewam)
-jeden z pacjentów pisze książę, ktora jest pozniej wydana ( bardzo ordynarna i wulgarna)
-na podstawie książki jest wydana sztuka (równie wulgarna)
-pacjent ma zakaz pisania, wiec z jego 'pokoju' (jest duzy i nie wyglada jak z zakldu...

więcej

Czesc

Szukam filmów z superbohaterami,jak na przykład spiderman lub supermen, ale gdzie główną rolę gra kobieta. Co polecicie? : )

Witam. Oglądałam ten film jakieś 3-4 lata temu. Młode małżeństwo wprowadza się do dużego domu. Później odkrywają że w piwnicy są narkotyki albo alkohol. Po jakimś czasie gangsterzy podpalają ten dom i zabijają kogoś z tego małżeństwa chyba męża. Wydaje mi się że to był film z USA

Coś w stylu Wolf Creek ;) Ktoś coś?