Wchodzicie na Filmweb. Chcecie znaleźć film na wieczór. Bardzo chcecie pooglądać film, np. z McAvoyem i Radclifem. A tu wyszukiwarka jacy aktorzy mają grać w filmie. Wpisujecie aktorów i tada! Victor Frankenstein.
Osobiście bardzo chciałbym taką wyszukiwarkę, a wy?
Witam, kiedy jak byłem małym dzieckiem leciał taki program edukacyjny dla dzieci o ruchu drogowym, a tam była makiet LEGO warz z budowany miastem, uliczkami pojazdami i ludzikami. Dzieci uczyły się na jej podstawie ruchu ulicznego poruszając nimi
NA pewno to było przed rokiem 2000 może w 2001 ale nie później i na...
Witam :) Szukam filmu, którego obejrzałem tylko zwiastun ;) Chodzi w nim o to, że ludzie instalowali appke na tel, a potem wykonywali różne szalone i zwariowane zadania ;) ktoś pomoże?
Jakie znacie filmy z motywem szczęśliwego małżeństwa aż do śmierci ? Np takiego małżeństwa jak małżeństwo Tolkiena.
Film widzialm gdzies 8-10lat temu. W zakladzie psychiatrycznym facet misze ksiazke ktora zostaje zakazana, wszystkie egzemplatrzem maja być zniszczone. Wczesniej na jej podsatwie jest zrobiona sztuka (ksiazka wlugarna, akcja ogolnie toczy się wokół seksu). Mężczyzna ma zakaz pisania, ale znajduje rozne sposoby na...
Jak w temacie , nie jestem pewien kto gral w glownej roli wydaje mi sie ze jackie chan, chodzilo o to ze przyjezdza gdzies odebrac spadek po ojcu. Pamietam scene jak szukal pieczatki ojca a byla ona na spodzie jakiejs zawieszki na szyi chyba krzyza.
Akcja toczy się w dość małej miejscowości kilkadziesiąt lat temu (może lata 50. lub 60.). Dziewczyna (chyba na imię miała Iggy, ale pewności nie mam) ma świetny kontakt ze starszym bratem. Lecz ten pewnego dnia się zakochuje. Gdy kapelusz ukochanej spada na tory, chłopak schodzi po niego, i ginie pod pociągiem, gdyż...
więcej
Oni - para, która zdecydowała się na "oszukane" małżeństwo w USA. Urzędnik imigracyjny jest wyjątkowo natrętny - składa wizyty domowe, sprawdzając czy jego łóżko pachnie damskimi perfumami.
On - kandyduje na jakieś stanowisko rządowe. Jego doradca sugeruje, że małżeństwo z latynoską da mu głosy latynoskiej części...
Był o takim chłopaku który robił amatorskie filmy jako hobby. Pewnego razu jego mama zapoznała go z chorą na raka córką koleżanki. Na początku on nie chciał spędzać z nią czasu, jednak potem się w sobie zakochali. Po jakimś czasie Ona uznała ze nie chce już kontynuować leczenia. Chłopak obiecał, że nagra dla niej film...
więcej