Szukam filmów typu, las, autko, grupa ludzi bądź znajomych i jakiś morderca.
Np. http://www.filmweb.pl/film/Teoria+zabijania-2009-466098 albo http://www.filmweb.pl/film/Manhunt+-+Polowanie-2008-444258
Chodzi mi o film o miłości
1. Gdzie pokazane są uczucia rodzące się między bohaterami.
2. Gdzie relacja pokazana jest od momentu kiedy się poznali
3. Gdzie głównymi bohaterami są młodzi ludzie (nie dzieci, czy 40-latkowie)
4. Gdzie nie ma przesadzonych motywów typu ona ma chłopaka, który jest kompletnym dupkiem,...
Poszukuje filmu. Zaczyna się, że facet rozmawia ze swoim przyszłym zięciem (zaraz ma byc ślub) i tu następuje cała fabuła filmu. Facet- ten co rozmawia z zięciem jest jakims wykładowcą, żona przestawia mu zegarek i spóźnia się na przeprawe promową na swój wykład. Ogólnie dalej nie pamiętam ale szukałam tego filmu....
Gdzieś z 10-15 lat temu oglądałem film, chyba thriller, była dziewczyna, która chciała mieszkać w kamienicy (mieszkanie po kimś z rodziny? - nie pamiętam dokładnie) i miała chłopaka, który był kimś ważnym albo na wysokim stanowisku. Nie chciał, żeby ona tam mieszkała. Ona jednak tam zostaje i dzieją się dziwne rzeczy,...
więcejFilm jest o jakimś policjancie mordercy. Pamiętam scenę, w której wsadza faceta pod aparat rentgena i smaży go w ten sposób. Nie jest to film Maniak Cop.
Film a raczej bajka była o dziewczynie która chciała się ścigać na motocrossie jak jej brat ale ojciec jej na to nie pozwalał to ścigała się pod jego nazwiskiem chyba bo on tego nie lubił.
Niestety nie pamiętam nic więcej ktoś wie o który film mi chodzi?
Potrzebuję jakiś film, gdzie jest długa walka o miłość, wiele prób, które doprowadzały do załamania, a mimo to osoba się nie poddała i w końcu nastąpił happy end... z góry bardzo dziękuje.
Opowiadał o mężczyźnie z dzieckiem, którzy mieli dołączyć do matki dziecka w egzotycznym kraju. Spóźnili się na samolot, później odwiedzili dziadka chłopca. Na końcu dziadek dostaje zawału serca, ale przeżywa. Oglądałam ten film na TVP.
Od kilku dni poszukuje filmu z którego pamietam 2 sceny, jedna to ze jeden z wojowników wszedł w jaskini do jakiegoś źródła żeby być silniejszy i przerwali mu ten rytuał i stał się zły i na końcu walczył z jego początkowym przyjacielem na wzgórzu i jeszcze była jakaś kobieta, film z mieczami i jakimiś mocami, na końcu...
więcejWitam, chodzi mi o filmy chyba z Adamem Sandlerem. Opowiada o tym, że menadżer hotelu proponuje pracownikom aby zainwestowali w fundusz emerytalny hotelu, jednak okazuje się to porażką i postanawiają zniszczyć auto właściciela hotelu. Okazuje się jednak, że auto jest stoi u pokoju hotelowym i jest ze złota.