Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam znacie jakieś filmy coś podobnego do filmu "aurore" z 2005 R bardzo proszę o odpowiedź :)

Poszukuje filmu o chłopcu który miał 13. (chyba) urodziny, były prawie święta, on miał dużo rodzeństwa i zaczął sie dziwnie czuć i potem okazało sie ze jest jakimś poszukiwaczem znaków itp. Pamietam ze jego ojciec miał na biurku notatki o ciemności i jego brata bliźniaka ta ciemność porwała gdy był niemowlęciem. On...

Właśnie kończę oglądać Luke Cage, obejrzałem też poprzednie dzieła Netflixa: DD i JJ i mam ochotę na jeszcze jeden serial o superbohaterach: Flash, Arrow, Agenci Tarczy czy może coś innego polecacie?

Jaki film uważacie za najgorszy?Bo jeśli o mnie chodzi jest to Krokodyl Zabójca.

Film opowiada o próbie przetrwania trzech (?) facetów w środku lasu. Jeden z nich ma zegarek, na którym jest grawer, od żony drugiego z nich. Zegarek jest dowodem zdrady. Kochanek żony stara się zabić męża, jednak ten odkrywa jego zamiary i zabija go w odwecie wrzucając bodajże do wilczego dołu wykopanego przeciw...

Polecicie jakieś dobre, niekoniecznie znane horrory?

Southbounds
It Follows
Lost River
Disconnect
Kynodontas
Strange Days
11:14

Z góry dziękuję.

Młody chłopak ginie w wypadku samochodowym, w takich chyba nielegalnych wyścigach,w których biorą udział okoliczne badassy. Przy okazji zdąża zapłodnić swoją wybrankę serca, która rodzi syna. W momencie, gdy ten syn zbliża się do wieku licealnego (a jest gnębiony, taka trochę oferma) chyba też poznaje świat tych...

Ostatnio przypomniało mi się że był taki film młodzieżowy, nie pamiętam już na jakim kanale w telewizji leciał, czy Cartoon Network, czy Disney.
Film opowiadał o grupie młodych ludzi którzy stworzyli holograficzny komputer (nie mylić proszę filmu z Pixel Perfect który defacto ciągle nasuwał mi się na...

Film opowiada o parze kochanków którzy muszą się rozstać bo on wyjeżdża na studia ale zapowiada, że wróci do swojej ukochanej po jakimś czasie ona odkrywa, że jest w ciąży i zaczyna go szukać niestety bez rezultatów mimo, że on ją zobaczył na ulicy kiedy go szukała następnie ona wraca do siebie do domu i przez cały...