Hej! Mam wielką prośbę... czy kojarzycie może jakąś scenę z filmu (3-4 minuty), w której występują same kobiety (kilka) i prowadzą ze sobą dialog? Miejsce dowolne ale byle nie w języku polskim. Z góry będę wdzięczny za podpowiedzi!
Czy ktoś wie jaki to film?
Z tego co pamiętam to zarys historii był taki:
Starszy pan stracił pracę, idzie do urzędu zarejestrować się jako bezrobotny, ewentualnie po zasiłek, ubezpieczenie, dostaje odmowę, może odwołać się tylko przez interenet, a nigdy w życiu nie obsługiwał komputera. Zaczyna uczyć się...
Cześć, poszukuję filmów w stylu "The Room", "Birdemic" czy "Troll 2" - (tak jestem fanem :D)
Czyli filmów tak złych, że aż dobrych. Nadających się do obejrzenia z gronem znajomych przy piwku i śmiechach.
Kiedyś też natknąłem się na blog o takich filmach, więc jeśli są jakieś strony poświęcone takim filmowym kiczom...
czy film "Blue Jay" z Mark Duplass i Sarah Paulson będzie tu gdzieś do oceny? bo chce se obejrzeć ale go nie widzę na filmwebie, jest ten tytuł tylko sie nie zgadza...
Witam! Grał w nim Bruce Willis, para ukradła diamenty i Willis ich za to ścigał. Ta dziewczyna udawała ciążę, a diamenty ukradli z ciężarówki, potem z ssamolotu. Z góry dzięki za odpowiedź.
Witam, na poczatku zaznacze, ze nie mam mozliwosci pisania z mozliwoscia polskich znakow. Przechodzac do rzeczy, jak w temacie, poszukuje serialu, ktory mnie wciagnie ;)
Na wstepie podam, ze ogladam juz kilka i wlasnie z podobnych gatunkow bym cos chcial, szukalem wiele, znam pewnie juz wiekszosc seriali, ktore...