Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czemu Thor jest od 15 lat? Czy są tam aż tak drastyczne sceny? Czy 12 latek mógł by to obejrzeć?

Hej! Mam wielką prośbę... czy kojarzycie może jakąś scenę z filmu (3-4 minuty), w której występują same kobiety (kilka) i prowadzą ze sobą dialog? Miejsce dowolne ale byle nie w języku polskim. Z góry będę wdzięczny za podpowiedzi!

Czy ktoś wie jaki to film?

Z tego co pamiętam to zarys historii był taki:
Starszy pan stracił pracę, idzie do urzędu zarejestrować się jako bezrobotny, ewentualnie po zasiłek, ubezpieczenie, dostaje odmowę, może odwołać się tylko przez interenet, a nigdy w życiu nie obsługiwał komputera. Zaczyna uczyć się...

Cześć, poszukuję filmów w stylu "The Room", "Birdemic" czy "Troll 2" - (tak jestem fanem :D)
Czyli filmów tak złych, że aż dobrych. Nadających się do obejrzenia z gronem znajomych przy piwku i śmiechach.
Kiedyś też natknąłem się na blog o takich filmach, więc jeśli są jakieś strony poświęcone takim filmowym kiczom...

więcej

czy film "Blue Jay" z Mark Duplass i Sarah Paulson będzie tu gdzieś do oceny? bo chce se obejrzeć ale go nie widzę na filmwebie, jest ten tytuł tylko sie nie zgadza...

Witam! Grał w nim Bruce Willis, para ukradła diamenty i Willis ich za to ścigał. Ta dziewczyna udawała ciążę, a diamenty ukradli z ciężarówki, potem z ssamolotu. Z góry dzięki za odpowiedź.

Witam, na poczatku zaznacze, ze nie mam mozliwosci pisania z mozliwoscia polskich znakow. Przechodzac do rzeczy, jak w temacie, poszukuje serialu, ktory mnie wciagnie ;)
Na wstepie podam, ze ogladam juz kilka i wlasnie z podobnych gatunkow bym cos chcial, szukalem wiele, znam pewnie juz wiekszosc seriali, ktore...

Czemu Thor jest od 15 lat? Czy są tam aż tak drastyczne sceny? Czy 12 latek mógł by to obejrzeć?

Podobno sporo jest wolnych miejsc pracy, macie jakieś doświadczenia z ostatnich lat? :)

jest tak, Bond na pustyni chowa się za wydmą, ale ale obok też ktoś leży! Pyta - ja Bond, James Bond a ty?? słyszy - ja błąd, wielbłąd!