Szukam filmu i jednego serialu i filmu, mam nadzieję, że w końcu to znajdę! ;)
Ok, a więc jeśli chodzi o serial oglądałam go w dzieciństwie, w latach 90`, pamiętam, że był czasem o niewyjaśnionych zjawiskach (można powiedzieć, że coś w stylu archiwum x) Pamiętam tak tylko młodego chłopaka, który miał normalne usta,...
Z filmu pamiętam tylko tyle ze duch zamordowanego chłopaka próbował ostrzec swoja dziewczynę przed grożącym jej niebezpieczeństwem przy pomocy komputera
Szukam filmu nie pamiętam tytułu, film opowiada o parze kochanków on wyjechał na stypendium czy coś ale obiecał wrócić następnie ona dowiaduje się, że jest w ciąży i postanawia go odnaleźć ale nie odnajduje go, potem wraca do domu i ciągle na niego czeka codziennie wychodząc na drogę i wypatrującej go potem rodzi...
Witam
Szukam filmu który kilka razy widziałem w TV, fabuła była bardzo dziwna, zawiła dlatego wydaje mi się że to thriller, dramat bądź film psychologiczny.
Główny aktor pojechał do miasteczka w którym większość bądź wszyscy mieszkańcy biorą zielony narkotyk w fiolkach, wszędzie widnieje logo tego narkotyku na...
Na wstępie zaznaczam, że film oglądałam dość dawno, bez należytego skupienia i mogłam nieco pomieszać wątki :) szukam filmu, który oglądałam kiedyś na HBO lub Canal+ (i był on zrobiony na zlecenie tego kanału jakoś w 2014 roku albo wcześniej) o następującej fabule: film amerykański, trójka młodych ludzi- jedna...
za dużo nie pamiętam z filmu... :/ akcja toczy sie gdzies z czasach jakiegoś protestu chyba, w domu zostaje rodzeństwo i jakiś chłopak. Zaczynają wymyślać coraz to bardziej odważniejsze zabawy i zakłady. Pamiętam jeszcze że brat był potem zazdrosny o Siostre która zblizyła sie do kolegi.. film kończy sie akcją że...
kiedyś w telewizji oglądałam film o rekinie, pamiętam że grupka ludzi zajmowała się hodowaniem i badaniem rekina - megalodona , ktory im potem uciekł z podwodnego laboratorium (wiecie o o mi chodzi) i atakował ludzi wiem że była tam taka starsza babka blondynka (chyba) która za wszelką cene nie chciała go zabić żeby...
więcejFilm o przywódcy jakiegoś państwa, który został obalony i ucieka z kraju z synem, wszyscy wokoło go szukają i chcą zabić a on ukrywa się i próbuje uciec. Jest scena w autobusie jak przebrany z synem jadą nim a wokoło wszyscy gadają o nich (nie wiedząc że to oni) co by zrobili jakby go złapali. Inna scena Gość jest na...
więcej