Oglądałem parę lat temu film który jest produkowany w 90 latach. Mężczyzna biegając spada z jakieś skarpy i zapada w śpiączke. Zona uprawiała sex i nastepnego dnia się przebudził. Szukalem i bezskutku.
Tutaj możecie obejrzeć cały film Pitbull Niebezpieczne Kobiety w jakości HD :D Polecam
vodlive. pl/2/34869
Nie pamiętam tytułu filmu, więc może mi pomożecie. Film opowiadał historię porwanej kobiety, której cierpienie streamowano do internetu. Problem polegał na tym, że im więcej osób oglądało stream tym większy ból jej zadawano. Nie opisałem za dużo, ale to dosyć charakterystyczny problem, więc mam nadzieje, że ktoś wie o...
więcejHejka, poszukuje filmu o mężczyźnie, który służył na wojnie. Po służbie wyprowadził się z żoną na wyspę, gdzie starali się o dziecko. Niestety okazało się, że żona jest bezpłodna. Parę dni później znaleźli łódkę w kótrej był synek z martwym ojcem. Postanowili zaadoptować dziecko. Po paru latach pojawia się biologiczna...
więcejProszę o pomoc, może coś przestawiłem a może coś zmienili w filmwebie, w wyszuiwarce wpisując interesujący mnie tytuł filmu, filmweb nie znajduje, wyświetla np zblizone do tytułu nazwisko jakiegoś aktora, proszę o pomoc
Słuchałam ostatnio na 4fun dance piosenki. Była angielska, raczej nowa, w gatunku house. Miała (chyba) czarno biały teledysk. w refrenie słychać było jakby ,,aha''. Ogólnie miała dobry beat, coś na styl piosenku Tuesady. Pomoże ktos?
Oglądałem już sporo lat temu (z 10 może) pewien film. Od kilku lat pragnę obejrzeć go
na powrót, ale nie mam pojęcia co to za film. Pomożecie?
Opis: Pewien mężczyzna słyszy w radiu, że w wyniku jakiegoś tam kataklizmu zginęło
1999 osób (nie pamiętam czy dokładnie tyle, chodzi o to że do pełnej liczby brakowało
1) i...
Jakiś czas temu w tv mignęło mi coś podobnego tylko że japoński, był jakiś potwór, może coś w stylu Krakena (przerośnięta ośmiornica) i grupa zwykłych ludzi którzy z tym walczyli. Były sceny w stylu: ktoś se robi coś w kuchni a tu nagle wielgachna macka ze zlewu wyłazi i próbuje atakować. Być może że wszystko zaczęło...
więcej