Witam wszystkich forumowiczów. Tak jak w tytule, poszukuję filmów o "czasie". Teoria i takie tam. Interesuję się tym, ale niestety nawet na FB nie mam z kim pogadać na ten temat. Wykładniami tego tematu są dla mnie filmy typu "Donnie Darko", "Incepcja" czy "Interstellar". Pomożecie ? Może znajdę jakiegoś rozmówcę ?...
więcejHej ludzie nie oszukujmy się to forum jest ekstremalnie toksyczne każdy nowy temat jest pełen spinających się ze sobą krytyków filmowych , każdy ma racje a osoby które naprawdę się dobrze wypowiedzą są zbywane i ignorowane . Od paru lat tu siedzę i powiem że niektórzy ludzie się chyba logują aby obrzucić się błotem...
Poszukuje filmu cos na podobienstwo Naszej klasy.... ktos cos? pamietam ze podobna scena do tej co jedem drugiemu robił laske to w innym było to samo tyle ze w łazience czy pod prysznicem.... bede wdzieczna za info...
Witam. Szukam tytuł horroru, w którym jest kobieta, która "zamienia" więzienie na areszt domowy(ma branzoletke na kostce). Ogólnie została skazana za zabicie męża, który chyba był policjantem. Podczas aresztu domowego zaczyna ją prześladować duch męża, który za życia był dla niej okrutny, a jako duch się nie zmienił,...
więcej
Witam
Szukam filmów bądź seriali ukazujących wiejski klimat . Nawet w "krzywym zwierciadle " . Gatunki które mnie interesują to komedia,komediodramat,obyczajowy .
Dla przykładu podam parę filmów /seriali żeby było wiadomo o co mi dokładnie chodzi .
A więc szukam czegoś podobnego do :
Ranczo/Ranczo...
Hej
Oglądałem kiedyś taki film. Raczej po 2000 roku produkcja.
Ciężko go sklasyfikować gatunkowo. Thriller/sc-fi/horror?
Grupa ludzi budzi się w jakimś zamkniętym terenie. Każdy jest jakimś naukowcem. Nie pamiętają dlaczego ale mają wynaleźć jakieś lekarstwo. Lekarstwo jest na jakiś nietypowy rodzaj powiedzmy...
Hej wam.
Oglądałem parę lat temu film który pewnie jest amerykański produkowany w póżnych latach 90. Mężczyzna biegając spada z jakieś skarpy i zapada w śpiączke. Zona się nim opiekowała, było ze w szpitalu uprawiała sex .Nastepnego dnia się przebudził. Problem w tym że nie pamietam tytułu, może ktoś z was kojarzy...
Ktoś pamięta serial puszczany na TVP albo tv puls o dzieciach które w dziwny sposób znalazły się w grze stworzonej przez ich ojca ?
Pamiętam małe fragmenty piraci, albo stare buty które jak dotknęły wody zmieniały się w jakieś buty dzięki którym chodziło się po wodzie.
Fabuła filmu opowiada o żołnierzu który stracił nogę i za wszelką cenę chciał wrócić do wojska po trudzie i ciężkich ćwiczeniach z protezą nogi staną przed komisją, która go tak ciężko maglowała fizycznie że prawię się poddał , ale dowiódł swej sprawności nie jestem pewny, ale film był chyba na faktach