Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Nie dawno ogladalem na ktoryms kanale polskiej tv wpaniala historie milosna. Mloda para zakochuje siie w sobie , on z ubogiej ona z bogatej zamoznej rodziny. Rodzice wywoza dziewczyne z dala od chlopaka . On po wojnie wraca na wies remontuje dom , ona widzi jego osiagniecie w telewizjii i mimo tego i jest zareczona...

To chyba jakiś science fiction, a raczej na pewno, wiele nie wiem pamiętam tylko jedną scenę, bo mi się objawiła. Dzieje się w przyszłości i to była scena gdzie uprawiali "seks", który polegał na siadaniu gdzieś i zakładaniu czegoś na głowe, co działało na umysł i dawało złudzenie. Ludzie chyba się brzydzili kontaktem...

więcej

Od jakiegoś czasu męczy mnie pewna rzecz.. otóż skąd pochodzi cytat "Bądź mi córko bratosynem" (albo coś w tym stylu)?

Jestem na 70% pewna, ze jest to bajka Owca w Wielkim Mieście, ale może ktoś z was pamięta na 100%.

Witam poszukuję filmu lub serialu, nie pamiętam dokładnie.
W filmie występowała dziewczyna oraz pewien chłopak, film był związany z kosmosem, lataniem. Dziewczyny matka rozbiła się kiedyś samolotem w jeziorze niedaleko tam gdzie mieszkali bodajże, od tamtej pory razem z tym chłopakiem wypływa nad to jezioro i...

Błagam pomóżcie,szukam tego filmu od kilku lat, moze ktos kojarzy.
Film był o chłopaku ktory chyba uciekł z domu jak był młody i udał sie do jakiegoś zakonu(?) albo stowarzyszenia w ktorym był facet, ktory miał kilkaset lat,zaczął go wychowywać ale pozniej umarł. I ten chłopak chciał sie zemścić chyba na matce i...

Witam!
Uciekł mi tytuł a potrzebuje go znaleźć
Na samym początku ukazana jest scena z rozpoczęcia dnia człowieka z "klasą". Poranna toaleta i ubieranie się. Bohater cały czas powtarza "Superb!" Czy to poprawiając krawat czy ubierając buty. Sceny ujęte w jasnych - białych barwach i pedanckiej czystości.

Z góry...

Witam szukam pewnego filmu.
Pamiętam tylko nieliczne sceny, tak wiec:
Jedna z chyba pierwszych scen filmu była sytuacja gdy jakiś chłopak chciał sie dostać do jakiegoś klubu czy grupy i musiał przejść test mianowicie miał zaskoczyć z jakieś wysokiej budowli czy rusztowania do wody, wystraszył sie ale jeden chłopak z...

więcej

Witam
Szukam filmu o dwóch dziewczynach mieszkajacych w jednym domu.
podczas jednego z wyjsc do klubu poznaja przy barze dwoch mezczyzn ktorzy nie maja kasy. Kobiety mysla ze chca oni seksu dla kasy. Zapraszaja obu do swojego domu. Po spedzonych wpolnych nocy nad ranem one daja im pieniadze. Mezczyzni oburzeni...

Szukam filmu:) Pamiętam tylko tyle, że jakiś ziomek był w barze ze swoimi kolegami i pili i on w pewnym momencie poszedl do toalety, a jak wrócił w barze wszyscy byli zabici.
Wydaje mi sie ze to moglo byc jakies przeniesienie w czasie, ale nie jestem pewna.

Z gory dziękuję.

Witam, szukam tytulu filmu, w ktorym nastolatkowie bedacy w czyms na wzor poprawczaka zostaja porazeni pradem przez co utkneli w czasie i ich dzien sie powtarza do poki nie usna lub nie zgina. Kojarzycie ten film moze? z gory dzieki a pomoc, przeszukalem forum ale niestety nieudolnie :/