Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czy ktoś zna tytuł? Dziewczyna dołączyła do bractwa męskiego była jedyną dziewczyną i jeden chłopak sprawiał jej trudności w inicjacji.

Witam,
Szukam filmu w którym bohater cofał się kilka razy w czasie aby nie dopuścić do katastrofy pociągu w którym wybucha bomba. Proszę o tytuł. Dzięki

Szukam filmu, który oglądałem w tv kilka ładnych lat temu . Główną rolę grał w nim prawdopodobnie John Malkovich. Pamiętam, że główny bohater jest więźniem ( chyba psychicznym ) próbującym wydostać się z więzienia. Pamiętam, że była tam taka scena w której on z jakiegoś powodu próbuje sobie odciąć/oderwać palec u nogi...

więcej

Siemka, szukam filmu w którym dwóch chłopaków było gnębionych przez rówieśników i po pewnym czasie nie wytrzymali i wpadli do szkoły z bronią i zrobili egzekucję

Witam,

Szukam filmu, zapomniałem na śmierć tytułu. Opowiada o jeńcach alianckich w obozie japońskim. Przyjeżdżają koleją i mają ją budować dalej. Pamiętam kilka scen:

- Scena z przybijaniem do krzyża jeńca. Japoński oficer znalazł obraz Jezusa na krzyżu (albo widział jego krzyżyk na szyi?) i dostał taką karę -...

więcej

Poszukuję filmów w wyjątkowym klimacie kina azjatyckiego. Bądź produkcji amerykańskich jak w przypadku Gejszy, osadzonych w kulturze azjatyckiej. Gatunek - cóż wszystko z wyłączeniem horroru. Jeśli kryminał czy thriller to miło jeśli z oddechem romansu w tle. Choć to właśnie ROMANS będzie dla mnie najbardziej on...

Najbardziej lubię komedie i na takim filmie by mi zależało ale jestem otwarty na propozycje więc nie musi być to komedia. Proszę o szybką odpowiedz !!!

japoński film, Kobieta chyba prostytutka bierze pod opiekę dziewczynkę ,chyba sierotę albo jakąś bezdomną, no i chyba film dzieje się na przestrzeni kilku/kilkunastu lat, nie wiem czy potem ta dziewczyna też została prostytutką ale jest to prawdopodobne. Film raczej świeżak czyli liczę po 2000 roku, tytuł chyba jeden...

więcej

Poszukuję tytułu filmu opowiadającego o chłopaku którego nikt nie zauważa. Potem okazuje się ze tak na prawde nie żyje, jednak w scenie w której siada mu na ramieniu duch dogorywajacej sikorki i znika zaraz po tym jak ptak umiera dowiaduje się ze jeszcze żyje i zaczyna szukać swojego ciała. Jest też motyw z uwierz w...

więcej

czesć szukam filmu nie pamiętam tytuł ale już pisze fabułe z tego co pamiętam...

para dostała waunek że muszą krzywdzić ludzi i wtedy coś tam za to dostają ...prawdopodobnie pieniądze i z tego co pamiętam postanowili nawzajem się krzywdzić żęby mieć kase .. potem wprowadzili to do "łóżka" ;] czyli S/M .. film...

więcej