Czy ktoś zna tytuł? Dziewczyna dołączyła do bractwa męskiego była jedyną dziewczyną i jeden chłopak sprawiał jej trudności w inicjacji.
Witam,
Szukam filmu w którym bohater cofał się kilka razy w czasie aby nie dopuścić do katastrofy pociągu w którym wybucha bomba. Proszę o tytuł. Dzięki
Szukam filmu, który oglądałem w tv kilka ładnych lat temu . Główną rolę grał w nim prawdopodobnie John Malkovich. Pamiętam, że główny bohater jest więźniem ( chyba psychicznym ) próbującym wydostać się z więzienia. Pamiętam, że była tam taka scena w której on z jakiegoś powodu próbuje sobie odciąć/oderwać palec u nogi...
więcejSiemka, szukam filmu w którym dwóch chłopaków było gnębionych przez rówieśników i po pewnym czasie nie wytrzymali i wpadli do szkoły z bronią i zrobili egzekucję
Witam,
Szukam filmu, zapomniałem na śmierć tytułu. Opowiada o jeńcach alianckich w obozie japońskim. Przyjeżdżają koleją i mają ją budować dalej. Pamiętam kilka scen:
- Scena z przybijaniem do krzyża jeńca. Japoński oficer znalazł obraz Jezusa na krzyżu (albo widział jego krzyżyk na szyi?) i dostał taką karę -...
Poszukuję filmów w wyjątkowym klimacie kina azjatyckiego. Bądź produkcji amerykańskich jak w przypadku Gejszy, osadzonych w kulturze azjatyckiej. Gatunek - cóż wszystko z wyłączeniem horroru. Jeśli kryminał czy thriller to miło jeśli z oddechem romansu w tle. Choć to właśnie ROMANS będzie dla mnie najbardziej on...
Najbardziej lubię komedie i na takim filmie by mi zależało ale jestem otwarty na propozycje więc nie musi być to komedia. Proszę o szybką odpowiedz !!!
japoński film, Kobieta chyba prostytutka bierze pod opiekę dziewczynkę ,chyba sierotę albo jakąś bezdomną, no i chyba film dzieje się na przestrzeni kilku/kilkunastu lat, nie wiem czy potem ta dziewczyna też została prostytutką ale jest to prawdopodobne. Film raczej świeżak czyli liczę po 2000 roku, tytuł chyba jeden...
więcejPoszukuję tytułu filmu opowiadającego o chłopaku którego nikt nie zauważa. Potem okazuje się ze tak na prawde nie żyje, jednak w scenie w której siada mu na ramieniu duch dogorywajacej sikorki i znika zaraz po tym jak ptak umiera dowiaduje się ze jeszcze żyje i zaczyna szukać swojego ciała. Jest też motyw z uwierz w...
więcej
czesć szukam filmu nie pamiętam tytuł ale już pisze fabułe z tego co pamiętam...
para dostała waunek że muszą krzywdzić ludzi i wtedy coś tam za to dostają ...prawdopodobnie pieniądze i z tego co pamiętam postanowili nawzajem się krzywdzić żęby mieć kase .. potem wprowadzili to do "łóżka" ;] czyli S/M .. film...