1.Witam, ma ktoś jakiś pomysł na film w klimacie heavy metal moze byc kreskowka albo jakies anime takie jak np.
http://www.filmweb.pl/film/Scooby-Doo+i+Kiss%3A+Straszenie+na+scenie-2015-748167
2.albo jakis dobry film neonoir, noir moze byc nawet z lat 50
Hej jestem w wielkiej potrzebie a mianowicie szukam pewnego filmu który widziałem za lepka. Jest to film prawdopodobnie produkcji rosyjskiej lub Ukraipańskiej. Film opowiada historię młodego chłopaka który jest nękany przez rówieśników z własnej klasy. Film kończy się tym że wpada do szkoły z pistoletem i wszystkich...
więcejNiestety Moja wypowiedź zawiera jakiś zew. link wiec pisze na raty.... w każdym razie, film opowiada o losach młodego chłopca tak z 8-10 letni/strzelam/ Rodzine mu wymordowano, ale w jakich okolicznościach nie pamiętam. Opiekuje się nim potem sąsiadka ew ciotka, starsza dojrzała kobieta. Fabuły niestety też jako tako...
więcejWitam kinomaniakow,szukam filmu który kiedyś oglądałem.Film był o gościu co trafił do więzienia w czasach gdy nie przestrzegane byly żadne zasady, chyba czasy przed 2 WS,facet uciekał i ciągle wracał do tego więzienia gdzie znęcal się nad nim naczelnik.po którejś ucieczce poznał czarnoskóra kobiete która po latach...
Film o miłości, komedia romantyczna, po prostu romans, nieważne. Takich filmów jest bardzo dużo. Polecicie jakiś?
Co tu duzo pisać, szukam dobrych filmów o miłości z wyjątkowymi rolami kobiecymi obsadzonymi szatynkami i brunetkami.
Mlody chłopak w cowboyskiej kurtce tanczy wśród innych ludzi. Piosenka z tego roku lub zeszłego. Wokal damski wysoki.
komedia jak główny aktor dostał chyba w spadku pociąg psi na alasce czy gdzieś tam i jedyne co pamietam to jak te psy go strasznie nie lubiły aż psa alfy nie ugryzł w ucho i nagle zrobiły się potulne, potem były jakieś wyścigi psich zaprzęgów itd, wydaje mi się że główny aktor był czarnoskóry i chyba eddie murphy ale...
więcejPytanie do fanów: jakie najlepsze filmy w/w rodzaju polecacie dla laika? Wiem, że Azjaci mają swoją receptę na te gatunki i podobno jest bardzo różna od naszych "zabili go i uciekł". Co obejrzeć na początek? Widziałem jedynie kilka, np. Battle Royale lub oba Raidy.
Siema, mam pytanie. Mianowicie oglądałem kiedyś film i nie mogę przypomnieć sobie tytułu. było to dość dawno więc wszystkiego nie pamiętam ale ogólnie chodziło o to, że była dziewczyna, chyba była świadkiem koronnym czy kimś takim, w każdym razie uciekała z miasta żeby ratować życie, uciekała razem z facetem w...