Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

oglądałem jakieś 5 lat temu chyba japoński serial anime trochę podobny do squid game. tytułowy bohater który ma spore problemy finansowe dostaje zaproszenie do gry na statku. jak już dociera na statek jest też tam pełno innych ludzi. ich pierwszą rozgrywką jest gra w karty. mieli coś obstawiać i chyba 5 rund wygrać. ci...

więcej

Dzień dobry , w latach 90-tych oglądałem w telewizji pewien film i nie pamiętam tytułu .
Czy ktoś z forumowiczów mógłby pomóc .

Fabuła filmu to śledztwo prowadzone przez Agentów w temacie zamachu na samolot pasażerski

W śledztwie pomaga kobieta o paranormalnych zdolnościach , która ma wizje związane z tym...

Jestem fanem tego gatunku filmów. Był już np western produkcji: Mongolia i NRD. Znacie jakieś jeszcze ciekawsze westerny ?

Bardzo mało pamietam z tego filmu, ale mężczyzna przeniósł się w nim do świata animowanego, gdzie spotkał kobietę blondynkę, prawdodpobnie striptizerkę/tancerkę. Może komuś coś świta?? Będę wdzięczna za pomoc

Witam Was serdecznie drodzy forumowicze . Zwracam się z ogromną prośbą o pomoc w odnalezieniu tytułu filmu który oglądałem pewnie ponad 10 lat temu. Jest to polska komedia w której główny bohater marzy o tym, żeby piekna blondynka zabrała go kabrioletem do Szwecji gdzie wg. Niego są najcudowniejsze plaze na świecie....

więcej

Niedawno to oglądałem i wyleciało mi kompletnie z głowy co to był za film. Facet ucieka przed jakimiś tropiącymi go agentami, a z nim ucieka jakaś kobieta, z którą kontaktuje się telefonicznie. I mówi do niej że lepiej nie rozmawia przez telefon, bo mogą ich służby podsłuchiwać, ale tutaj chyba ich nie podsłuchują. I...

więcej

Szukam filmu z polecenia, ale osoba, która opowiadała o nim nie pamięta tytułu. Podobno była to francuska produkcja, gdzie był chłopak, który założył się, że zaliczy jakąś dziewczynę, która później, na drugi dzień złożyła pozew o gwałt. I była scena z rozprawy sądowej przeplatana ze wspomnieniami z tego wieczoru. Ale...

więcej

Witam szukam horroru za dużo nie pamiętam z niego ale kojarzy mi się że grupa znajomych robiąc jakiś chyba eksperyment uwolniła demona. Jeden z nich z dziewczyną w prowadził się do nowego domu i tam jakieś dziwne akcje się dzieją dziewczyna widzi co jakiś czas coś. Jeden z tych co uwolnił demona chowa się przed nim...

Szukam filmu. Zależy mi żeby go znaleźć. A więc pamiętam takie tylko rzeczy : Była tam grupa nastolatków, która ukrywała się chyba przed obcymi. Dowiedzieli się że gdy są całkiem nadzy to ci obcy ich nie widzą. I wsumie tylko tyle pamiętam z tego filmu bo ogladałem go kilka lat temu.

Witam. Szukam starego filmu ( chyba lata 60 - 80 ). Fil traktuje o czerwonym BMW, które wygrał w loterii mieszkaniec slumsów. Tytuł to chyba " Czerwone BMW" ale nie jestem pewien i wydaje mi się , że był to film włoski , a może któregoś z krajów Ameryki Pd. Jeśli ktoś z Was coś kojarzy to bardzo proszę o pomoc....

więcej