Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

siema miałem za dzieciaka płytkę z wypalonym filmem i podpisane to było GTH. Jedyne co z tego pamiętam to że były wątki o klonach, chyba dość często zdarzały się rozczłonkowania, był taki motyw że z jakiegoś rozwalonego na kawałki klona wzieli jego kciuk żeby użyć na czytniku lini papilarnych. Wydaje mi się że były...

więcej

Cześć

Poszukuję filmu to co pamiętam
matka z synem przeprowadza się do nowego domu gdzie jest prosektorium w którym ona pracuje , na ścianach pojawia się czarna maź czy coś takiego , pamiętam też że mieszkali przy cmentarzu

Z góry dziękuje za odpowiedź

Był kiedys taki mega hit puszczany na jedyńce.
Akcja działą sie w chinach albo Koreii płd,bogaty synalek policjanta i jego swita zmuszali ludzi do udziału w śmiertelnej grze inspirowanej grą komputerową.
Duzo sie działo,film zrobiony z pompą i na bogato ktos pamieta tytuł :D?

Oglądałem go bardzo dawno temu, więc niektóre wskazówki mogą być błędne:
1. Film jest związany z wyścigami koni.
2. Główny bohater chyba bierze pożyczkę na konia.
3. Dwoje głównych bohaterów zostaję parą będąc wcześniej wrogami.
4. Pod koniec filmu któryś z głównych bohaterów ratuje drugiego z płonącej stajni.

Witam. Poszukuję film, który oglądałem dawno temu, ale pamiętam parę szczegółów, więc może uda się znaleźć. Był to horror, który dział się w zamku, który był nawiedzony. Przychodziła kobieta ubrana na biało do ogrodu i opętywała jakiegoś dziadka(?) oraz były tam kruki.
W jednej ze scen bohaterowie ukrywali się w...

1) Po raz trzeci próbuję ;)
Emitowany w telewizji, druga połowa lat 80 lub początek 90. Produkcja raczej amerykańska.
Zarys fabuły: mężczyzna z rodziną poszukujący pracy zatrudnia się u właściciela jakiejś farmy, fabryki (?), razem z pracą dostaje zakwaterowanie. Szybko okazuje się, że pracodawca dość kreatywnie...

Witam wszystkich serdecznie,
Poszukuję dwóch filmów już od dość długiego czasu, lecz nawet przy pomocy znajomych i różnych innych udziwnień, ciągle mi się to nie udaje.

Pierwszy z nich opowiada o policjantce która zajmuje się poszukiwaniem seryjnych morderców. Zaczyna się tym, że główna bohaterka wypowiada się na...

więcej

Moja rodzicielka chciałaby bardzo obejrzeć jeszcze raz pewien film, ale nie pamięta tytułu, a ja nie dałam rady znaleźć przez google. Cytuję opis ,,No tam był były policjant...i tam wyburzali osiedle, a on jako jedyny nie chciał się wyprowadzić....jakiś znajomy adwokat mu pomagał zatrzymać ten dom, a na końcu się...

Komedia kryminalna w której ojciec złodziej razem z córką, małą dziewczynką dokonywali napadów i ścigała ich policja. Film był hucznie reklamowany po premierze.

Cześć.
Szukam starej komedii o wojsku. Z tego co pamiętam ( mogę się mylić ,) tytuł to było coś w stylu: "Generał [Imie]" albo "Pułkownik [Imie]". Lata produkcji 1980-2000r. Główny motyw filmu polegał na tym, że było powiedzmy 4 żołnierzy i jeden przełożony który ich niesamowicie gnoił. Jeden z żołnierzy był gruby,...

więcej